Jedi Knight 3
-
JK4ről én is csak ennyit láttam/hallottam eddig, ha ez egyáltalán JK4. Amint utánanéztem, ez sajna nem JK4, hanem ahogy Muki is mondta, ez a Force Unleashed. Rákerestem és szinte mindenhol ezt a videót dobta ki :(
De azért ne szomorkodjunk, biztosan eléri majd ezt a szintet a JK4, sőt talán még jobb is lesz. Én pl örülnék valami talán GTA szerű játéknak, amiben szabadon lehet mászkálni a galaxis egy részén, vagy Coruscanton és néhány embertől lehet küdetést kérni. Olyasmi kéne mint a GALAXIES, csak ne netes legyen, emrt nem tudok angolul xD
Szerintem ebbe a részbe még több és látványosabb erő kéne és persze jobban lehessen fejleszteni őket. Meg aztán valami olyasmi kéne, hogy ne nagyon legyen vége a játéknak, hanem a küldetések után is lehessen még mászkálni. Talán kéne valami bajnokság. Remélem a multija ennek is olyan jó lesz mint a 3nak, mert nekem eddig annak a multijával játszottam a legtöbbet és még mindig nyomom. Várom már a PCs megjelenését. Ezek a gémek PCre valók nem konzolra.
JK3 meg történelem. A grafikája picit elavult, de maga a gém jó, bár szeritnem eléggé röid lett és azt a hangulatot sem adja mint a JK2, de a multi az nagyon király.