Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok majd kiprobálom

McGrady
ez az egyetlen patch JKA-hoz, de többre nincs is szükség...ha ez fennvan akkor megy a multi, a multi kisebb hibáit pedig a japlusok javítják

Kuss!-magyarázta.

KILLER2
Asszem, hogy régebbi patch sincs nem?

Töltsük le az internetet!

1.01-es patch kell a JA-hoz..ez a legújabb!

McGrady
nem, nem valószínû...töröld le a japlust, aztán próbáld meg újra, ha nemmegy akkor a japlus oldalának fórumán kérdezd meg ott biztos tudják

Kuss!-magyarázta.

valami pach kelll????

nekem nem volt vele problémám! nem tudom mi lehet! 😞

REAL MADRID

McGrady
hohha...lehet h valamit elkúrtál a telepítésnél, csináld úgy ahogy le volt írva

Kuss!-magyarázta.

itt ilyenkor mi van?

de nem müködik amikor elinditom a játékot multi player beállitás ja mod betöltése és ekkor kilép a játékbol
elkezdi betölteni azt hirtelen kilép

kösszzzzz
egyébként azért kértem bocsánatot mert azt hittem hogy már többen is kérdezték
más topicban ha ugyan olyat kérdezel amit egyszer már leirtak akkor leugatják az embert

nagyon köszzz<#worship>

NEm kell bocsánatot kérni egy kérdésért 😄DDDDDDD

Amugy tessék itt van!

REAL MADRID

bocs a kérdésért de hol lehet letölteni japlus 2.3-at ????

KILLER2
Na szent a béke csak tegnap nekem is rossz napom volt szal mindegy, meg a Jedi Academy-m is elszaródott. A mail jó ötlet én is gondoltam már rá, csak gondoltam ha itt megkérdezem akkor az talán gyorsabb. Ja és nem tudja valaki, hogy miért tûnhetett el a multyplayerbõl néhány textúra mint pl a fû? (reinstall sem oldotta meg)

OK sorrY ! sztem irj egy mail t az obinet nek és kérdezd tõlük!

Õk biztos tudják!

REAL MADRID

KILLER2
Már megszoktam, hogy szinte mindenhol ezt kapom. A kérdésemre visszatérve: én azt kérdeztem, hogy lehet-e 1 hónapra rendelni és nem azt, hogy hogyan kell megrendeelni. Lehet, hogy én vagyok a vak és akkor bocsánat, de én nem látom, hogy
ha én most megrendelem akkor az hány hónapot jelent. Azt láttam, hogy 3 hónapra elõre kell fizetni, csak gondoltam, hogy esetleg lehet kevesebb idõre is rendelni.
És tudjátok még kezdõ vagyok a témában meg sok más témában is és mivel a környéken
nem ismerek olyan embert aki 1általán csinált már valaha szervert, így seni nem tudja nekem részletezni, a fórumokban pedig álltalában csak ilyen válaszokat szoktam kapni mint ez.
Monoton: Igen szétnéztem az oldalon! Lehet, hogy én vagyok vak, de akkor írd már le, hogy hol látsz olyat, hogy mennyi idõre lehet megrendelni min. a szervert vagy hasonló.

Megrendelés

Most komolyan szétnéztél te azon az oldaloN?????? <#banplz><#fejvakaras><#confused><#buck><#idiota><#gun><#gunyos1><#hehe>

REAL MADRID

Inkább nyissá egy új topikot minthogy itt "szerencsétlenkedjél"!Már bocs!<#vigyor2><#email><#banplz>

No akkor NO OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!

REAL MADRID

LOL

McGrady
úristen vaze amit lenyomtok 😄DDDD

Kuss!-magyarázta.

KILLER2
Valaki el tudná mondani, hogy az obinet.hu_nál lehet-e 1 hónapra megrendeli szervert?

miért hisz ez kapcsolodik a JA hez!

amugy meg hol egy modi? 😄DDDDDd

REAL MADRID

Különben jól szét offoltuk a topikot <#buck><#wilting><#email>

www.obinet.hu.....
de mind1

Köszönöm a gyengébbek nevében 😄DDDDD

REAL MADRID

omg http://www.obinet.hu gyengébbek kedvéért...<#hehe><#nyes>

Látom elvagytok 😄DDDDDDDd

de az obi.net nekem se jön be

REAL MADRID

MONDOM HOGY AZ ÍÍÍÍÍÍÍ BETÛ AMIT TE L-nek LÁTSZZZ!!!!

KILLER2
az obL.net nem tötõdik be!

de mi nem lép fel?lol

KILLER2
NEM! mármint ha kérdezted

mi nem lép fel? xD

KILLER2
nekem nem lép fel. nektek mûködik?

Az nem L hanem nagy i....
De mind1...

KILLER2
Most akkor obi.net vagy obl.net? nekem csak az obl.net töltõdik be.

12 slotos!

😄
Ja..
Inkáb obI net 😛

Obi.net 1960ft/hó

netszerver.hu 😊
2500Ft/hó

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

KILLER2
Asszem a szerverbõl még 1 ideig nem lesz semmi, mivel idõ közben a játék is elkezdett cseszekedni meg rádöbbentem, hogy a netem sem elég gyors 1 rendesen mûködõ szerver gyártásához. Addig is szeretném, ha adnátok 1 kis tájékoztatást arról, hogy hol tudok a legolcsóbban állandóan üzemelõ JA+-os szervert.

KILLER2
Jó. Már értem. És tudna nekem segíteni 1 JA+os szerver elkészítésében? Tudod még kezdõ vagyok. Lehet, hogy tegnap ezért nem ment. Kár az oldalért. Pedig szép volt nem?

LoL!
Az nem vmi..hanem vki!
Starweb a tesom...lol

KILLER2
asszem hogy új oldalt kell csinálnim, mert az a kibaszott ATW törölte. Csak azt nem tudom, hogy miért?!

KILLER2
Jó. Még mindig nem nagyon tudom, hogy mi az, de ha te mondod én elhiszem. Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy alkalmas-e JA+-os szerver gyártásához (lehet jetpackolni meg grapple valamizni) és hogy ingyenes-e

Starwebbel....

<#banplz>

KILLER2
starral? Az mi?

Én csináltam starral!

KILLER2
<#help>Ha van valaki aki csinált már JA+ moddal szervert akkor az tudna 1 picit segíteni?<#help>

KILLER2
Sajnos a tegnapi war elmaradt a hibák miatt és még most sem akar mûködni, ezért az oldalt is bezárom. Természetesen amint jó lesz rögtön megnyitom az oldalt írok ide és akkor lesz megtartva a nyitóünnepség.<#szomoru1><#email><#falbav><#falbav>