Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok majd kiprobálom
ez az egyetlen patch JKA-hoz, de többre nincs is szükség...ha ez fennvan akkor megy a multi, a multi kisebb hibáit pedig a japlusok javítják
Kuss!-magyarázta.
1.01-es patch kell a JA-hoz..ez a legújabb!
nem, nem valószínû...töröld le a japlust, aztán próbáld meg újra, ha nemmegy akkor a japlus oldalának fórumán kérdezd meg ott biztos tudják
Kuss!-magyarázta.
valami pach kelll????
nekem nem volt vele problémám! nem tudom mi lehet! 😞
REAL MADRID
hohha...lehet h valamit elkúrtál a telepítésnél, csináld úgy ahogy le volt írva
Kuss!-magyarázta.
itt ilyenkor mi van?
de nem müködik amikor elinditom a játékot multi player beállitás ja mod betöltése és ekkor kilép a játékbol
elkezdi betölteni azt hirtelen kilép
elkezdi betölteni azt hirtelen kilép
kösszzzzz
egyébként azért kértem bocsánatot mert azt hittem hogy már többen is kérdezték
más topicban ha ugyan olyat kérdezel amit egyszer már leirtak akkor leugatják az embert
nagyon köszzz<#worship>#worship>
egyébként azért kértem bocsánatot mert azt hittem hogy már többen is kérdezték
más topicban ha ugyan olyat kérdezel amit egyszer már leirtak akkor leugatják az embert
nagyon köszzz<#worship>#worship>
bocs a kérdésért de hol lehet letölteni japlus 2.3-at ????
Na szent a béke csak tegnap nekem is rossz napom volt szal mindegy, meg a Jedi Academy-m is elszaródott. A mail jó ötlet én is gondoltam már rá, csak gondoltam ha itt megkérdezem akkor az talán gyorsabb. Ja és nem tudja valaki, hogy miért tûnhetett el a multyplayerbõl néhány textúra mint pl a fû? (reinstall sem oldotta meg)
Töltsük le az internetet!
OK sorrY ! sztem irj egy mail t az obinet nek és kérdezd tõlük!
Õk biztos tudják!
Õk biztos tudják!
REAL MADRID
Már megszoktam, hogy szinte mindenhol ezt kapom. A kérdésemre visszatérve: én azt kérdeztem, hogy lehet-e 1 hónapra rendelni és nem azt, hogy hogyan kell megrendeelni. Lehet, hogy én vagyok a vak és akkor bocsánat, de én nem látom, hogy
ha én most megrendelem akkor az hány hónapot jelent. Azt láttam, hogy 3 hónapra elõre kell fizetni, csak gondoltam, hogy esetleg lehet kevesebb idõre is rendelni.
És tudjátok még kezdõ vagyok a témában meg sok más témában is és mivel a környéken
nem ismerek olyan embert aki 1általán csinált már valaha szervert, így seni nem tudja nekem részletezni, a fórumokban pedig álltalában csak ilyen válaszokat szoktam kapni mint ez.
Monoton: Igen szétnéztem az oldalon! Lehet, hogy én vagyok vak, de akkor írd már le, hogy hol látsz olyat, hogy mennyi idõre lehet megrendelni min. a szervert vagy hasonló.
ha én most megrendelem akkor az hány hónapot jelent. Azt láttam, hogy 3 hónapra elõre kell fizetni, csak gondoltam, hogy esetleg lehet kevesebb idõre is rendelni.
És tudjátok még kezdõ vagyok a témában meg sok más témában is és mivel a környéken
nem ismerek olyan embert aki 1általán csinált már valaha szervert, így seni nem tudja nekem részletezni, a fórumokban pedig álltalában csak ilyen válaszokat szoktam kapni mint ez.
Monoton: Igen szétnéztem az oldalon! Lehet, hogy én vagyok vak, de akkor írd már le, hogy hol látsz olyat, hogy mennyi idõre lehet megrendelni min. a szervert vagy hasonló.
Megrendelés
Most komolyan szétnéztél te azon az oldaloN?????? <#banplz>#banplz><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused><#buck>#buck><#idiota>#idiota><#gun>#gun><#gunyos1>#gunyos1><#hehe>#hehe>
Most komolyan szétnéztél te azon az oldaloN?????? <#banplz>#banplz><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused><#buck>#buck><#idiota>#idiota><#gun>#gun><#gunyos1>#gunyos1><#hehe>#hehe>
REAL MADRID
Inkább nyissá egy új topikot minthogy itt "szerencsétlenkedjél"!Már bocs!<#vigyor2>#vigyor2><#email>#email><#banplz>#banplz>
No akkor NO OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!
REAL MADRID
LOL
Valaki el tudná mondani, hogy az obinet.hu_nál lehet-e 1 hónapra megrendeli szervert?
miért hisz ez kapcsolodik a JA hez!
amugy meg hol egy modi? 😄DDDDDd
amugy meg hol egy modi? 😄DDDDDd
REAL MADRID
Különben jól szét offoltuk a topikot <#buck>#buck><#wilting>#wilting><#email>#email>
www.obinet.hu.....
de mind1
de mind1
Köszönöm a gyengébbek nevében 😄DDDDD
REAL MADRID
omg http://www.obinet.hu gyengébbek kedvéért...<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Látom elvagytok 😄DDDDDDDd
de az obi.net nekem se jön be
de az obi.net nekem se jön be
REAL MADRID
MONDOM HOGY AZ ÍÍÍÍÍÍÍ BETÛ AMIT TE L-nek LÁTSZZZ!!!!
de mi nem lép fel?lol
mi nem lép fel? xD
Az nem L hanem nagy i....
De mind1...
De mind1...
12 slotos!
😄
Ja..
Inkáb obI net 😛
Ja..
Inkáb obI net 😛
Obi.net 1960ft/hó
netszerver.hu 😊
2500Ft/hó
2500Ft/hó
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Asszem a szerverbõl még 1 ideig nem lesz semmi, mivel idõ közben a játék is elkezdett cseszekedni meg rádöbbentem, hogy a netem sem elég gyors 1 rendesen mûködõ szerver gyártásához. Addig is szeretném, ha adnátok 1 kis tájékoztatást arról, hogy hol tudok a legolcsóbban állandóan üzemelõ JA+-os szervert.
Jó. Már értem. És tudna nekem segíteni 1 JA+os szerver elkészítésében? Tudod még kezdõ vagyok. Lehet, hogy tegnap ezért nem ment. Kár az oldalért. Pedig szép volt nem?
LoL!
Az nem vmi..hanem vki!
Starweb a tesom...lol
Az nem vmi..hanem vki!
Starweb a tesom...lol
asszem hogy új oldalt kell csinálnim, mert az a kibaszott ATW törölte. Csak azt nem tudom, hogy miért?!
Jó. Még mindig nem nagyon tudom, hogy mi az, de ha te mondod én elhiszem. Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy alkalmas-e JA+-os szerver gyártásához (lehet jetpackolni meg grapple valamizni) és hogy ingyenes-e
Starwebbel....
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Én csináltam starral!
<#help>#help>Ha van valaki aki csinált már JA+ moddal szervert akkor az tudna 1 picit segíteni?<#help>#help>
Sajnos a tegnapi war elmaradt a hibák miatt és még most sem akar mûködni, ezért az oldalt is bezárom. Természetesen amint jó lesz rögtön megnyitom az oldalt írok ide és akkor lesz megtartva a nyitóünnepség.<#szomoru1>#szomoru1><#email>#email><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>