Jedi Knight 3
-
Dexantreal #4091 Azért durva ez a Jedi Academy, de jó durva, szal pozitívan
. Most vagyok Vader kastélyban Kyle-al és nyomulunk ezerrel kifelé asszem.... ilyet szól: tanulmányozzam a szektások szokásait. Én meg szó szerint vettem elején, bebújok egy nagy szikla mögé, erre jön az áldás fentről...birodalmi repülő rohamosztagos, vagy, hogy mondják.... nemtom pontos nevét. Aztán bemegyek, két tanítvány dumál, majd jó kis lézerkard párbaj, győzök...és így szépen, vegyesen: birodalmi rohamosztagosok és Ragnos vagy kinek tanítványai. A vége felé jött egy tanonc pár birodalmi rohamosztagossal. A tanonc nekem ront, a katonák csak néztek, mint SW 4-ben, mikor Darth Wader vs. Obi-Wan volt.... legalábbis szerintem néztek, mert nem nagyon csináltak mást. Ám, ha befizettek egy jó lézerkard párbajra, csalódniuk kellett, mert 1 mp alatt vége lett, mivel egy jó vágás oldalt és a tanonc kampec.
Aztán már jötek keményebbek a tanoncok közül: kis villámok, fojtogatás, meg rohadt gyors mukik lézerkard nélkül, de azokat is könnyű elintézni, mert, ha ugrálnak, szépen bele kell csapni és megnyugszik. Aztán voltam egy rohadt nagy teremben, ahol 4 fekete izé jött le a plafonról, majd szép sorjába mindegyik sarokból elő jött kis meglepi: valami repkedő szar, utána a jó barátaim, a robotok, amik szerintem droidikák utódjai, mert ilyen védő pajzs vette körül őket.... utána néztem egy nagyot, mikor szaporán csattogó, két lézerkarddal felszerelt robotok jöttek elő. Azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz lenyesni, de sikerült. Most meg egy nagy üveges teremben vagyok, ahol oldalt felfelé vezet kanyargos rész. Szerintem pillanatokon belűl eldönthetem, hogy sötét, vagy világos oldal. Valóságban nem tudom mit csinálnék, de annyira érdekel a sötét oldal, hogy először azt viszem végig. Aztán vissza a mentett álláshoz és a világos oldal.
Egy tanonccal hadakoztam, mikor abba kellett hagynom... na, de majd du-tán...
Egyébként rohadutl nem értem, miért csinálja azt, hogy belépek, menübe meg ilyen helyeken nem, de játék közbe villog a kép?
Rohadt szar
.