Jedi Knight 3
  • Dexantreal
    Az erő legyen veletek!

Nosztalgiából feltettem és segítségeteket szeretném kérni. Egy Lando Carlissianéhoz hasonló felhőváros szerűségbe vagyok, csak ez nem város, hanem a birodalmiak álltal védett terület és Wedge-el nyomulok. Ő az égből szórja az áldást az épületekre, ha a jelzőfény kilett téve. Na, kettő már megvan és csak a laktanya tetej maradt vissza, de nem tudom, hogy menjek fel :S. Na meg azt se, hogy melyik épület... meg valamelyik helységbe volt egy sith tanítvány is, kinyírtam.

TIE vadászok hangárjában vagyok és itt lett egy lyuk Wedge bombázása után, szerintem,ha itt kijutnék, akkor nyert ügyem lenne a laktanya tetejéig.

Másik: valaki még játszik multiba? Hogyan? Mert multiban a szerver nem hozott be egyet se.... esetleg kell valami patch?Mi a legújabb patch, tudtok adni magyar szerver IP-ket? Vagy mind eredeti szerveren van? Ha igen, az baj, mert enyém warezos játék.

Próbáltam úgy multizni, hogy botok ellen és mikor betölti a mapot, utolsó bot nevét kiírja, akkor kidob, "end of message" izével :S

Pls help.

Előre is thanks!