Jedi Knight 3
-
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én egy csomó buggal fedeztem fel a programban.Néhány:
1.A börtönös pályán ahol 16 rabot kell kiszabadítani a szörny simán átnyúlt a falon(!) és kiszedett a kapcsolóteremből.
2.Az egyik pályán amelyiken Kyle-lal együtt vagyunk bementem egy csőbe, mire Kyle elkezdett felfele ugrálni(a cső teteje folyosóba végződött), de nem tudott felugrani és a hülye úgy maradt ugrálva.Egy másik úton eljutottam a folyosóhoz(valahonnan előbukkant Kyle is) és ott ugrált továbbra is a "régi" is.Tehát egy ott volt velem az egyik, meg ott ugrált velem szemben a másik, azaz ketten voltak.
3.Az egyik pályán, ahol zöld taknyokat lőnek valami lények, bementem az egyik terembe és a birodalmi katonákat nem lehetett megölni.Akárhogy vagdostam őket, halhatatlanok voltak.
Más.Szerintem a játék kissé könnyebb, mint az előző.A fojtás képesség 3-as fokozatban néha túl jól használható.Sziklás vagy más pályákon úgy lehet hajigálni a sötét jediket is a szakadékokba, mint a követ.Volt egy-két pálya ahol sötét jedit többet öltem meg hajigálással, mint harccal.