zene, hírek, egyebek
-
lovegun #729 AFD- én is tudtam,ez alap, de mire leírtam volna, lerohad a kezem... a Live !?*@ Like A Suicide albumot pedig már vagy fél éve ezerrel keresem, szal ne csináljunk úgy, hogy nem is hallottam róla...
Lies- Live !?*@ Like A Suicide feldolgozások. Legalábbis innen is vannak róla dalok. Bebörtönzést már nem tom meik oldalon olvastam, de ha vhol szarul írták, arról igazán nem én tehetek...
UYI- mikor montam, hogy feketeöves vagyok?! XDXD messze vok én még attól elég rendesen... mér, mit írjak róla?
TSI?-azt mondtam, hogy nagyrészt, nem azt, hogy CSAK.
Greatist Hits- kiadó vagy Axl, ennyire részletesen nem tom... Arról nem tudtam, hogy Axl tiltakozott ellne...és itt egy interjú Duffal (innen szedtem az infót):
Duff szerint a Guns n' Roses "Greatest Hits" albuma nem volt hatással a zenekar terveire, de a kiadó egyik embere szerint a GH album megjelenése nyomós oka volt a Contraband megjelenése elhalasztásának
- Duff aztán beszélt arról, hogy miért is próbálták meg megakadályozni a Greatest Hits album megjelenését. Duff szerint ez nem egy Greatest Hits album, hanem a kiadó által összeválogatott dalok gyüjteménye. Duff és Slash hosszú évek óta először lépett kapcsolatba Axl embereivel. A Guns n' Roses-nak több ezer órányi videó anyaga van a Use Your Illusion turnéról. A basszugitáros szerint sok embert érdekelne az anyag.
Összeálíthattak volna egy érdekes CD vagy DVD anyagot belőle, ha a kiadó megkéri őket. Ehelyett a kiadó megjelentette a Greatest Hits albumot, mely annyira rossz, hogy Duff-nak - mint mondja - hányingere van tőle.
Nem volt beleszólásuk sem a dalokba, sem a borítóba, sem a megjelenés időpontjára nézve. Amit a Universal müvelt, az büncselekmény, mégha a bíróság másképp is látja.
A Universal csak a saját érdekeit nézte és megjelentetett valamit csak azért, hogy a pénzügyi mutatóit pozitív irányba mozdítsa el.
Chinese Democracy- ha gondolod emailben elküldöm azt a cikket, amiben ezt írták, egy újságban volt, majd lefényképezem, mert csak így tom megcsinálni... nem a kisujjamból szoptam, nyugi.,,A legdrágább soha el nem készült album"-egy cikk new era-n... persze, csak ha érdekel...
de nem tom most mit szívtad fel magad... direkt úgy írtam, hogy vannak még rajtam kívül igazi Guns rajongók, ezek szerint te pl az vagy, lehet, hogy többet tudsz, mint én, én viszont még csak egy éve ,,szenvedek kóros Guns imádatban", és sajna elég keveset netezhetek, úgyhogy annyira nem vagyok eleresztve infókkal, mint ahogy azt szeretném, csomó mindent barátnőm mondott, mert ő egész nap a gép előtt ül, és mást se csinál, mint olvasgat, de, mint mondtam, ez a lehetőség nem áll rendelkezésemre, és sztem a körülményekhez képest elég sokat tudok... amúgymeg eddig nem is voltam valami húdesok oldalon, leginkább gudo-n, tar-on, new era szoktam nézelődni, de leginkább new era-n fórumozni, szal sztem leszállhatnál rólam, mert semmi kedvem veszekedni, ide is csak egy haver kedvéért regisztráltam be, mert am. nem nagy szám ez az oldal sztem...
ha már ilyen nagy agy vagy (ezt tisztelettel, nem gúnnyal mondom), nincs meg egész véletlenül a párizsi koncert? mert erre meg már egy éve vadászok...