792
zene, hírek, egyebek
  • forza milan
    Ezzz nemsemmi munka....őse ma kezdhette...
  • sz4bolcs
    Ne basszá' fő'!!!
  • bcrics
    meg a kolera!!!na az mekkora szívás!!!4
  • bcrics
    slash és jackson egyértelműen a Give in To me c. dalban zseniális!!!!nem bírom jackot,főleg hogy kiskölykök nadrágjában turkált \vagy nem??\de ez a dal adab@asz:::

hja Újra összeál a Jackson 5????
    ne márrr!!!!
    Inkább az ace of base...gyermekkorom büszkeségei..hah..meg az alvajárók....oviban alvajárók slágereket gagyogtunk vmi hülye ünnepségeken...és már akkor is szarul állt nyakban a szinti:)))eheheh
  • sz4bolcs
    találtam egy koncertfelvételt a dont cry alternate szövegével! :-)
  • hen-tes
    Méérnem adják már ki azt a rohatt albumot.. Ilyen szar felvételen is rongyosra hallgattam már.. :\
  • DaveRock
    Sziasztok! Szeretitek a a pikáns Blues-t, a szőrős tökű Rock N'Roll -t,
    a szívbemarkoló szájharmónikát? Check Out ArenaBika.Hu!!
    Egy kis ízelítő :
  • hen-tes
    A chinese democracy egész jó minőségű, a többi viszont megvolt már ugyan ilyen minőségben. :(
    Azért htx :o
  • MerlinW
    torrent: Guns N Roses - Chinese Democracy - Release: 2007.09.27
  • Kit--Kat
    Ettől Függetlenül, ez Jackson és Van Halen száma volt.
  • sz4bolcs
    akkor slash csak playbackkel ;]
  • Kit--Kat
    A Beat it-ben 1 másik gitár isten Eddie Van halen működött közre, még koncertezni is ment Jacksonnal.
  • sz4bolcs
    Azt hittem Slash még egy pár számában közreműködött.
    Épp egy hete hallgattam Black or White-ot, és Beat it-et, amiben slash gitározott.
  • lovegun
    Bár kicsit megkésve, mert eddig nem jutottam gépközelbe:
    Boldog szülinapot Slash!
    Boldog szülinapot AFD!

ja és ha valaki még nem értesült volna róla: meghalt Duff apja

............. R.I.P. ..............

Addigis, míg újra jönnék két video:

interjú:
    http://www.youtube.com/watch?v=4PXme2-BMac

Slash és Michael Jackson közös száma (vagyis amin Slash közreműködött)
    Give In To Me címmel:
    http://www.youtube.com/watch?v=KqDOsKKhb88&mode=related&search=
  • hen-tes
    :-)
    Van fent egy két jó videó amit még nem láttam.
  • lovegun
    baszki de aktív ez a fórum...

Guns N' Roses- Drunk Clips kurva jó, tök idióták...

http://www.youtube.com/watch?v=PDE0IKbXJLo&NR=1

Sweet Child O' Mine nem hivatalos klippje-Izzy dobol benne, Duff meg Mandy-t nyalja :zokogó smile:

http://www.youtube.com/watch?v=ML-oMlbbiDs&mode=related&search=
  • sz4bolcs
    Comával amúgy vigyázni kell, elég félelmetes mélységekbe tudja repíteni azt, aki átéli azt a számot.
    Volt egy pár szép élményem, ahol ugyanezt az örvényt átéltem, amiről Axl énekel.
    Valami húz lefelé, a teljes csendbe, a sötétségbe, a hullámok alá, ahol minden hideg, és magányos. A hideg pokol. Hiába minden kapálózás, ragaszkodás bármihez, de mégsincs elég bátorság elengedni a dolgokat. Szóval ilyen köztes állapotban való lebegés, kilátástalanság.
    Nincs, ki segítsen, minden kapcsolat felületes, kusza, és érdekvezérelt.
    Rideg, mindez csak képzelt.., de csak nem engednek el a dolgok, vissza kell térni a felszínre újra átélni, ami fenn van, és kijavítani a hibákat.
  • sz4bolcs
    Én szakításom után fél évig rá voltam kattanva a Dont cry-ra, aztán egy évig kisért el a Coma hangulata. :-) Na gyorsan nosztalgiázok egy kicsit a Comára így egyedül az ablakon kifele bámulva.
  • sz4bolcs
    lovegun: majdan ha kómába esel a Coma hallgatása közben... xD
  • hen-tes
  • lovegun
    ,,Kösz a vidám perceket, ezt a kommentet nem bírtam megállni röhögés nélkül... Mindenesetre azt ajánlom, nézz utána jobban a dolgoknak. " na erre írtam. hagyjuk a témát. és igen, rajongó vagyok, nem hetvenkedem, de olvasd már vissza, h mien baromságokról beszéltek már...harag... nincs ja :)
  • joeperry
    "hát sztem eléggé utánanéztem a dolgoknak, nem tom mi kivetni valót találtál benne... lehet, h inkább neked kéne utánanézni dolgoknak..."
    Az erősen kioktató hangnemre reagáltam, merthogy az első hozzászólásod tele volt hülyeségekkel. Azért pontosítottam, hogy nehogy vki tényként kezelje őket. Az általad idézett cikk egyébként pontosan azt bizonyítja, hogy a kiadó műve a GH, és hidd el, Axl ugyanúgy ellenezte, mint a régi tagok. Nem vagyok nagy agy, én se tudok sokmindent, csak nem szeretem, mikor vki rajongóként hetvenkedik úgy, hogy nincs igaza. De örülök, hogy nincs harag.
    A párizsi koncert egyébként megvan, de sajnos csak mp3-ban, videón én is régóta keresem már.
  • McGrady
    Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem ha nem azzal kezded az egészet hogy "mindenesetre mondhatom, hogy hozzám képest alig van itt igazi Guns fan" akkor ne lepődj meg, ha kicsit hidegebb lesz a fogadtatás :-)
    Nem veszekedni akarok, csak így látom a helyzetet :-))
  • lovegun
    AFD- én is tudtam,ez alap, de mire leírtam volna, lerohad a kezem... a Live !?*@ Like A Suicide albumot pedig már vagy fél éve ezerrel keresem, szal ne csináljunk úgy, hogy nem is hallottam róla...
    Lies- Live !?*@ Like A Suicide feldolgozások. Legalábbis innen is vannak róla dalok. Bebörtönzést már nem tom meik oldalon olvastam, de ha vhol szarul írták, arról igazán nem én tehetek...
    UYI- mikor montam, hogy feketeöves vagyok?! XDXD messze vok én még attól elég rendesen... mér, mit írjak róla?
    TSI?-azt mondtam, hogy nagyrészt, nem azt, hogy CSAK.
    Greatist Hits- kiadó vagy Axl, ennyire részletesen nem tom... Arról nem tudtam, hogy Axl tiltakozott ellne...és itt egy interjú Duffal (innen szedtem az infót):

Duff szerint a Guns n' Roses "Greatest Hits" albuma nem volt hatással a zenekar terveire, de a kiadó egyik embere szerint a GH album megjelenése nyomós oka volt a Contraband megjelenése elhalasztásának

- Duff aztán beszélt arról, hogy miért is próbálták meg megakadályozni a Greatest Hits album megjelenését. Duff szerint ez nem egy Greatest Hits album, hanem a kiadó által összeválogatott dalok gyüjteménye. Duff és Slash hosszú évek óta először lépett kapcsolatba Axl embereivel. A Guns n' Roses-nak több ezer órányi videó anyaga van a Use Your Illusion turnéról. A basszugitáros szerint sok embert érdekelne az anyag.
    Összeálíthattak volna egy érdekes CD vagy DVD anyagot belőle, ha a kiadó megkéri őket. Ehelyett a kiadó megjelentette a Greatest Hits albumot, mely annyira rossz, hogy Duff-nak - mint mondja - hányingere van tőle.
    Nem volt beleszólásuk sem a dalokba, sem a borítóba, sem a megjelenés időpontjára nézve. Amit a Universal müvelt, az büncselekmény, mégha a bíróság másképp is látja.
    A Universal csak a saját érdekeit nézte és megjelentetett valamit csak azért, hogy a pénzügyi mutatóit pozitív irányba mozdítsa el.

Chinese Democracy- ha gondolod emailben elküldöm azt a cikket, amiben ezt írták, egy újságban volt, majd lefényképezem, mert csak így tom megcsinálni... nem a kisujjamból szoptam, nyugi.,,A legdrágább soha el nem készült album"-egy cikk new era-n... persze, csak ha érdekel...

de nem tom most mit szívtad fel magad... direkt úgy írtam, hogy vannak még rajtam kívül igazi Guns rajongók, ezek szerint te pl az vagy, lehet, hogy többet tudsz, mint én, én viszont még csak egy éve ,,szenvedek kóros Guns imádatban", és sajna elég keveset netezhetek, úgyhogy annyira nem vagyok eleresztve infókkal, mint ahogy azt szeretném, csomó mindent barátnőm mondott, mert ő egész nap a gép előtt ül, és mást se csinál, mint olvasgat, de, mint mondtam, ez a lehetőség nem áll rendelkezésemre, és sztem a körülményekhez képest elég sokat tudok... amúgymeg eddig nem is voltam valami húdesok oldalon, leginkább gudo-n, tar-on, new era szoktam nézelődni, de leginkább new era-n fórumozni, szal sztem leszállhatnál rólam, mert semmi kedvem veszekedni, ide is csak egy haver kedvéért regisztráltam be, mert am. nem nagy szám ez az oldal sztem...

ha már ilyen nagy agy vagy (ezt tisztelettel, nem gúnnyal mondom), nincs meg egész véletlenül a párizsi koncert? mert erre meg már egy éve vadászok...
  • joeperry
    "nem tom mi kivetni valót találtál benne"

Csak ötletszerűen:

- AFD: Valóban az első nagylemez, de nem a csapat első kiadványa. Az az 1986 decemberében kiadott Live !?*@ Like A Suicide c. négydalos EP volt (ez a 4 dal alkotja a Lies első felét). És ne feledkezzünk meg az AFD-vel nagyjából egyidőben, Japánban kiadott Live From The Jungle EP-ről sem. Azt is tegyük hozzá, hogy a megjelenésekor nem volt túlzottan népszerű, megrekedt valahol 200.000 példány környékén, majd miután az MTV műsorra tűzte a WTTJ klipjét, akkor emelkedett az egekbe.
    - Lies: A "sok" feldolgozás egészen pontosan kettő darab. Csak hogy tisztázzuk.
    - OIAM: Axl-t sosem börtönözték be miatta, nem tudom, honnan szedted ezt a hülyeséget. A közönség reakciója miatt két előadás után levették a műsorról, mert Axl nem akart nézőtéri balhét miatta. Ezenkívül a lemez későbbi kiadásain elhelyezett egy bocsánatkérő írást is a borítón a szöveg miatt (de arra például sosem volt hajlandó, hogy lekerüljön a CD-ről vagy cenzúrázzák a szövegét).
    - UYI: Egy feketeöves rajongótól egy "hú, ez milyen jó" elég halványnak tűnik nekem...
    - TSI?: Nagyjából igazad van, jórészt kedvenc dalok jammelgetéséből nőtte ki magát a lemez, néhányat demóként már korábban is rögzítettek, de a Look At Your Game Girl például egy Charles Manson dal feldolgozása, ami egyszerűen megtetszett Axl-nak (volt emiatt is tiltakozás rendesen).
    - Greatest Hits: Nem Axl-nak fogyott el a pénze, hanem a kiadó sokallta a Chinese Democracy-ba beleölt összegeket, és kompenzálásként hozta ki a lemezt. Axl ugyanúgy tiltakozott ellene, mint Slash-ék, de végül nem tudták megakadályozni a megjelenést. Ebből kifolyólag nem is a GN'R rakta azt össze, hanem maga a kiadó. Abban egyetértünk, hogy szarul csinálták.
    - Chinese Democracy: NEM a valaha volt legdrágább album, az tudomásom szerint Jacko 2001-es lemeze (30 milla), de nem kizárt, hogy készült ennél költségesebb is. Hogy megjelenik-e valaha, az jó kérdés, a nemrég kiszivárgott stúdióminőségű dalok alapján nagyon remélem, hogy idén végre összehozzák. Hallgasd meg őket, ha még nem tetted, mestermű mind.

Szóval ezért ajánlottam, hogy a következő "okítás" előtt járj utána jobban a dolgoknak.
  • hen-tes
    Szerintem a hímneműnek, bár ilyen névvel ki tudja... :S
  • sz4bolcs
    na kinek nagyobb a farka? xD
  • lovegun
    ?
    nekem szólt? hát sztem eléggé utánanéztem a dolgoknak, nem tom mi kivetni valót találtál benne... lehet, h inkább neked kéne utánanézni dolgoknak...
  • joeperry
    Kösz a vidám perceket, ezt a kommentet nem bírtam megállni röhögés nélkül... Mindenesetre azt ajánlom, nézz utána jobban a dolgoknak.
  • sz4bolcs
    Pedig az első 10 másodperc után már nem sok jóra számítottam. xDDD
  • sz4bolcs
    Srác odateszi rendesen One in a million rulz! És a végén az a szoló...

I keep it movin' along háj'háj'háj'jááá'

Don't need your religion, don't watch that much T.V.
    Just makin' my livin', baby, well that's enough for me
  • a880120
    Én vagyok rá regisztrálva, de talán van 3 komentem össz vissz
    Chicagoi meg meg lesz, az még nincs
  • lovegun
    húdegyakran írtok....
  • lovegun
    ja... hopszi... el is felejtettem: ki van beregisztrálva new era-ra? aki még nem tette, annak hajrá! (www.gunsnroses.hu) fórumon nagyon jó kis topicok vannak, meg amúgyis sok cucc van !!! na remjélem ezért a kis reklámért nem dobnak ki fórumról xD
  • lovegun
    kacagni? mér, nincs igazam? hihihi...nem okításnak szántam, mármint nem okoskodónak.... csak annyi baromságot olvastam, hogy már eléggé irritálta a fejem XD látta vki a chicago-i koncertet? ugye milyen ULTRASZEXUÁLIS benne Duff?!?!

csak mert épp most néztem meg, mert még nem láttam...
  • a880120
    AZért kacagni jó volt xD
    Na, okítást köszönjük :imádkozó smile:
  • Kit--Kat
    :DD
  • hen-tes
    ÁHhh..
    [nem tud érdemben válaszolni]
  • lovegun
    háccö... új vagyok itt...mindenesetre mondhatom, hogy hozzám képest alig van itt igazi Guns fan (van, nem azt mondtam, hogy nincs).
    az albumokról:
    Appetite For Destruction: első albumuk, kérek neki egy kis tiszteletet, ezzel futottak be, csak tud tán valamit...
    Lies: na ebbe sok a feldolgozás...de a Patience meg a One In A Million nem semmi... szegény Axlt még be is börtönözték a O.I.A M. miatt
    Use Your Illusion 1-2: hú ez milyen jó... mellesleg a '92es turné alatt 1992.05.22. Magyarország, Népstadion-KONCERT. akkor születtem.jó, mi?!
    The Spagetti Incident?: azokat a dalokat dolgozták fel nagyrészt, ami megihlette, v hatással volt a banda tagjaira.
    Greatist Hits: a legnagyobb hazugság a banda történetében. röviden a sztori: Axl-nek elfogyott a pénze, és kellett valami szenzáció. Persze a régi tagokat (Duff, Izzy, Slash, Steven) b@szták megkérdezni az egészről...neeeemm. azt szépen a mostani Guns összerakta és kész. Pedig a mostani tagoknak (kivéve Dizzyt) semmi közük nincs hozzá.És amúgyse azok az igazi greatist hitsek. legalábbis nem mind. mert csomünak semmi köze nincs a greatist hits megnevezéshez. pl nem tom mit keres ott a Symphaty For The Devil... persze a My Michelle v a Pretty Tied Up nincs rajta.... de sorolhatnám... erről ennyit.
    Chinese Democracy: a világ valahavolt legdrágább ki-nem-adott albuma a maga 13 millió dolláros költsgvetésével. szerintem az is marad-kiadatlan.

Na ennyi okítás elég. Aki eddig is tudta ezeket, attól bocsi, aki meg nem, annak oké.

és még valami... LÉGYSZI normálisan írjátok már le a címeket, mert az ien jukudbimájn styletól kiver a víz... mint az óvoda nagycsoportban...

!!!!!KÖSZIKE!!!!!

nekem van pár koncert (Oklahoma, Ritz, Tokyo, Chicago, Saint Louis), meg kb 4-5 ezer kép, poszterek, az összes albumuk, meg Izzytől 4 album, Dufftól is egy meg Slashtől is ha érdekel vmkit...
    Ennek ellenére: ha bármilyen cuccod van, AKÁRMI akkor feltétlenül szóljál lécci ha nem kell!!!

• sz4bolcs
    Hörrrr hörr hörrr you just can tell, hörr hörr hörr My Michelle. xDD