zene, hírek, egyebek
-
lovegun #714 háccö... új vagyok itt...mindenesetre mondhatom, hogy hozzám képest alig van itt igazi Guns fan (van, nem azt mondtam, hogy nincs).
az albumokról:
Appetite For Destruction: első albumuk, kérek neki egy kis tiszteletet, ezzel futottak be, csak tud tán valamit...
Lies: na ebbe sok a feldolgozás...de a Patience meg a One In A Million nem semmi... szegény Axlt még be is börtönözték a O.I.A M. miatt
Use Your Illusion 1-2: hú ez milyen jó... mellesleg a '92es turné alatt 1992.05.22. Magyarország, Népstadion-KONCERT. akkor születtem.jó, mi?!
The Spagetti Incident?: azokat a dalokat dolgozták fel nagyrészt, ami megihlette, v hatással volt a banda tagjaira.
Greatist Hits: a legnagyobb hazugság a banda történetében. röviden a sztori: Axl-nek elfogyott a pénze, és kellett valami szenzáció. Persze a régi tagokat (Duff, Izzy, Slash, Steven) b@szták megkérdezni az egészről...neeeemm. azt szépen a mostani Guns összerakta és kész. Pedig a mostani tagoknak (kivéve Dizzyt) semmi közük nincs hozzá.És amúgyse azok az igazi greatist hitsek. legalábbis nem mind. mert csomünak semmi köze nincs a greatist hits megnevezéshez. pl nem tom mit keres ott a Symphaty For The Devil... persze a My Michelle v a Pretty Tied Up nincs rajta.... de sorolhatnám... erről ennyit.
Chinese Democracy: a világ valahavolt legdrágább ki-nem-adott albuma a maga 13 millió dolláros költsgvetésével. szerintem az is marad-kiadatlan.
Na ennyi okítás elég. Aki eddig is tudta ezeket, attól bocsi, aki meg nem, annak oké.
és még valami... LÉGYSZI normálisan írjátok már le a címeket, mert az ien jukudbimájn styletól kiver a víz... mint az óvoda nagycsoportban...
!!!!!KÖSZIKE!!!!!
nekem van pár koncert (Oklahoma, Ritz, Tokyo, Chicago, Saint Louis), meg kb 4-5 ezer kép, poszterek, az összes albumuk, meg Izzytől 4 album, Dufftól is egy meg Slashtől is ha érdekel vmkit...
Ennek ellenére: ha bármilyen cuccod van, AKÁRMI akkor feltétlenül szóljál lécci ha nem kell!!!