zene, hírek, egyebek
  • sz4bolcs
    Én nem régen, 3-4 éve vagyok guns rajongó. De Guns a Led Zeppelines korszakom után jött. :-) Csak szépen sorrendben. Tehát 16 évesen hallgattam (nem hallottam, mert tuti hallottam már előbb is) meg tőlük először zenét. Apám nem ismerte őket, mert nem old rock (onnan mindent ismer), és akkor már épp nem volt, amikor hallottam. Előtte kiskoromban csak rágógumis matricáról, pószterről ismertem őket. Most vagyok 20 éves, és mint egy drog.. nem tudok tőlük szabadulni, annyira függő vagyok. Nem gyógyítható antibiotikummal, és Comába lehet tőle esni. A bort már csak úgy hívom, hogy Nightrain, ha elhagy barátnő, Don't cryt hallgatok, ha mérges vagyok, Don't damn me!, ha jó a kedvem knockin on heavens door, ha szar, akkor Estranged, ilyenkor November raint, részegen Rocket Queent (és minden másikat), másnaposan Yesterdayst, haverral a kedvencét, One in a milliont, reggelente You could be mine-t, és Sweet child-ot, mérgesen pedig Welcome to the jungle-t. Énekeljétek és hallgassátok Ti is!!!
    Most már legtöbb embernek van otthon netje, vagy ott vannak a haverok+zenegép.
    Az utolsó rock and roll banda. :-)