792
zene, hírek, egyebek
  • Adelaide
    na még egy hozzászólást muszáj
    461: na de azért mégiscsak jobb lenne, ha megint összeállnának...a velvet revolveres felállás nem elég
    jaj ezt muszáj elmesélnem: szept. valahanyadikán volt itt, százhalombattán olyan hogy battai napok. és jött egy olasz együttes, akik U2 meg queen meg mittomén még milyen számokat játszottak:))) és egyik bnőmmel elterveztük, hogy beordibáljuk nekik, hogy játszanak gunst (persze mindezt angolul), de már nem volt hangunk. és én meg szépen fogtam magam, odamentem a műsorvezetőhöz, és rávettem, hogy kérdezze meg az együttest, hogy játszanának-e guns n' rosest, és eljátszották a Knock-knockot:)))))))))))))))))) úgy mondták hogy 'közkívánatra guns n' roses'. ja, én képviseltem a közt :DDD úgyhogy tök happy voltam. lehet hogy hollywood roset nem igazán fogok hallani, de ezek az olaszok is baromiak voltak. bocs ha kicsit hosszúra sikeredett
  • Adelaide
    443: júúúj...az hatalmas. feltűnt nektek mit csinál Axl (tokiói koncin) a don't cry közbe? mikor énekli az első verszakot...tök meglepődtem. egy ilyen halál szomorú, gyönyörű szám közbe olyan pofát vágott:))) de tök cuki:)
    446: sajna nem mindenki reagál így, mikor először hallgatja meg a gunst. egyik osztálytársamnak kölcsönadtam a greatest hitset, és tetszett neki meg minden, de azt mondta rá, hogy light rock. de nem akartam leüvölteni a fejét...az a baj, hogy a mai fiatalok ( mondjuk az annyi idősek mint én, vagyis 14:)))) ) azt hiszik, hogy a rock egyenlő a slipknotttal...na mindegy
    444: én március óta szeretem:)))))) hehe, jó sok idő
  • Adelaide
    435: jaja:) megkaptam egy ismerősömtől a welcome to the videost meg a tokiói koncertet, aztán elkértem nagynénéméktől a dvd-lejátszót, és egy héten át néztem :) a garden of eden klipjét meg már korábban láttam gépen, de szar volt a kép, és mikor néztem a tévében, hát szétvetett a röhögőgörcs:DDDD nem tudtam eldönteni, hogy Axl baromkodását, Slasht, a 'háttértáncosokat' vagy a cuki ugráló pontocskát nézzem:) kurvajó klip:)
  • Kit--Kat
    JAhh, meg a Boston - Smokin és társai:)
    És a Radio - X-en a A Guns és társai.
  • McGrady
    azon szokott menni a Hold the line? meg a White Wedding?
  • sz4bolcs
    axl??? tényleg? van online rádió?:)

Híres boros palack:)
  • Kit--Kat
    KDST Rádió műsorvezetője(régi rock).
    Az mi az?
  • sz4bolcs
    Ők gyártják a Rákóczi-palackokat. :-)
  • sz4bolcs
    Mit csinál? :-))
  • Kit--Kat
    GTA SA-ban Jól nyomja a Rádiózást:DD
    Ő nem igazán, elég sokan voltunk ott hegyalján:)
  • sz4bolcs
    Hegyalja?? Kérdeztem már, hogy ismered-e Tóth Gergőt?
  • sz4bolcs
    Na.. Axlt inkább hagyjuk nyugodni békében. :-) Jó volt, szép volt, elég volt. Maradjanak meg a fejekben olyanok, amilyenek voltak. W. Axl Rose R.I.P. 1990, mint a klipben.
  • Kit--Kat
    RULS, én hegyalján hallottam, de áhh, Slash-t meg AXL-t külsőleg is visszaadták teljesen.
  • McGrady
    :DD
  • rezsofiz
    jah :D
    sztem a gyerekeinek sem kell majd:D
  • McGrady
    szegény...
    mind1...má nem lesz gondja holta napjáig...nem kell énekléssel pézt keresenie :)
  • rezsofiz
    jaja ismerem. jok nagyon
  • rezsofiz
    huh hát a 2002-es mtv awardson énekelt, brutálisan szörnyű volt. welcome to the jungleben nem tudta kiénekelni a hangokat meg megállt néha mer tüdeje nembirta... nagyon rossz volt látni :(
  • Kit--Kat
    A Hollywood Roset ismeritek? Valami eszméletlen, hogy visszaadják a Gunst mind zeneileg mind külsőleg.
  • McGrady
    igen? nem hallottam mostanába énekelni csak a gnr-es korszakban
  • rezsofiz
    jaj inkább ne folytassák, axl hangja valami borzaszto lett :\
  • McGrady
    :))
    azért van még pár magyar zenekar akik igyekeznek visszaállítani a klasszikus rock hatását...
    nekem csak 1 gnr albumom van azt néha hallgatom a knocin és a sweet child nagyon jó számok.
    slash nagyon jó gitáros axl király énekes...kár h feloszlottak ha folytatnák több ember térne át a jó rockra :))
  • sz4bolcs
    Én nem régen, 3-4 éve vagyok guns rajongó. De Guns a Led Zeppelines korszakom után jött. :-) Csak szépen sorrendben. Tehát 16 évesen hallgattam (nem hallottam, mert tuti hallottam már előbb is) meg tőlük először zenét. Apám nem ismerte őket, mert nem old rock (onnan mindent ismer), és akkor már épp nem volt, amikor hallottam. Előtte kiskoromban csak rágógumis matricáról, pószterről ismertem őket. Most vagyok 20 éves, és mint egy drog.. nem tudok tőlük szabadulni, annyira függő vagyok. Nem gyógyítható antibiotikummal, és Comába lehet tőle esni. A bort már csak úgy hívom, hogy Nightrain, ha elhagy barátnő, Don't cryt hallgatok, ha mérges vagyok, Don't damn me!, ha jó a kedvem knockin on heavens door, ha szar, akkor Estranged, ilyenkor November raint, részegen Rocket Queent (és minden másikat), másnaposan Yesterdayst, haverral a kedvencét, One in a milliont, reggelente You could be mine-t, és Sweet child-ot, mérgesen pedig Welcome to the jungle-t. Énekeljétek és hallgassátok Ti is!!!
    Most már legtöbb embernek van otthon netje, vagy ott vannak a haverok+zenegép.
    Az utolsó rock and roll banda. :-)
  • ChevyG #449
    sajnos igazad van!
  • Gabyee
    általánosságban írtam,nekem legalább is ez jött le de lehet hogy tévedek.
    az biztos hogy ha egy mai kamasz gyerek Gunst hallgat,nagy a valószínűsége hogy van neki otthon net mert a mai médiából sajnos nem nagyon ismerheti(onnan nem folyik más csak a nox meg a romantik,azok viszont üzembiztosan:)
  • ChevyG #447
    hmmm, attol még hogy eddig nem irtam a topikba még ismerhettem elötte, egyébként 5.S korom óta imádom Őket. és az se most vot....
  • Gabyee
    hát igen sokan rászoknának ha ismernék őket,aki meg csak futásból az rögtön lerokkerezi őket pedig van mondanivalója is annak amit csináltak
  • McGrady
    tesóm rászokott, mióta megmutattam neki :P :D
  • Gabyee
    úgy látom van aki még most fedezi fel őket,gondolom a fiatalabb korosztályba tartoztok(ez nem baszogatás!)
    örülök hogy van még kereslet az igényes zenére,bár a legendás formáció már nincs együtt még 50 év múlva is tudni fogják az emberek kik is ők!
  • sz4bolcs
    ...this called... don't cry :-)
  • ChevyG #442
    "Hey suckers, this is The Guns N' fuckin' Roses! Suck my fuckin' dick!"

hatalmas zenéik vannak
  • hen-tes
  • Kit--Kat
    Áhh nem volt nag cucc a többiek kb. leszárják, csak párcsajnak kellett megmutatnom és 1ből bejött nekik:)
  • Xirnox
    Ha valakinek megvan a Civil War klipje nem tudná nekem elküldeni mondjuk MSN-n?
    Köszi
  • sz4bolcs
    Nagyon király vagy. Nekem soha nem volt ilyen osztályom. :() De spannal minden reggel együtt vadulunk a You could be mine-ra, hangerő max... aztán jól kezdődik a suli. Amúgy én is Estranged párti vagyok, nagyon nagy hangulata van, főleg a végén. Meg Rocket queen vége, az valami fenomenális, ahogy albumfelvételen énekli, hogy No one needs to sorrow, no one needs to paiaiaiin. Szeretem az összeset, hangulatfüggő, mikor mit. Másnaposan Yesterdays.. Itt Pécsen van egy magas lakatlan ház, ha megtanuljuk a Dont Cry soloját, fölmegyünk a tetejére és...
  • rezsofiz

Nekem is Estranged a kedvenc.
  • Kit--Kat
    Nekem mindíg változik, melyik tetszik legjobban, éppen melyiket halgattam régen az hiányzik a legjobbn és azt szeretem.
    Rábeszéltem a csajokat legyen a November Rain a szallagavatón:DDD
  • hen-tes
    hátazért.. :D
    garden of eden a legjobb és kész duplatriplaszázezerstipistopi!
  • T1
    kurva jó eggyüttes...
    Az Estranged a legfaszább szám és videóklip egyben
  • sz4bolcs
    Húhú, találtam egy gunsbuzi havert. Már ketten gunsbuziskodunk. Múltkor beraktuk reggel suli előtt a you could be mine-t, rászedtünk a másnaposságra egy levél C-vitamint, és full hangerővel bömböltettük, szomszédok biztos örültek, de nagyon durva volt. Tipikusan az a fajta, aki belemondja az énekbe a hastalavistababy-t ;]