Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Raptor #987 Tudom, miről beszélsz.
OFF
Én sem a tízenéves korosztályt képviselem. Akkoriban, mikor hétfőn nem volt TV adás, akkor a szobában összegyűlt a család és halgattuk a rádiókabarét. :)
A telefon az valóban nagy kiváltság volt. Pl. faterom ÁFÉSZ-es volt és pár utcányira megszűnt egy ÁFÉSZ üzlet. Felajánlották neki, hogy megkaphatja azt a telefonvonalat, ha kifizeti az oszlopokat, amin lehozzák onnan a telefonkábelt. Faterom és a testvére - aki a másik utcában lakott - közösen fizették ki és közös lett a telefon.
ON
Namost az a Kapcsoltam akkor más volt. Ha a TV2 arra hivatkozva jelentette ki, hogy "Magyarország kedvenc vetélkedője", akkor azért elég pofátlanság, mivel az MTV-n a kapcsoltam tudtommal már 15 éve nincs. És szerintem nincs is jokguk hozzá, hogy ilyen formán közvetlen párhuzamot húzzanak a két műsor között csak azért, mert azonos a neve és hasonló a játékmenet. Másfelöl - mivel a játékosok szerintem azóta ugrottak már egy generációt - a játékosok 90%-ban nem ugyanazok, akik akkor játszottak. Kicsit az "egy újszülöttnek minden vicc új" esete áll fenn.Tehát a játék lehet, hogy mind2 jó (volt), de nem ugyan az.