Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira degenerált, hogy az már elviselhetetlen.
Be kéne tiltani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://supermario4ever.wordpress.com
kreativ.hu
csak az nem tetszik az oldalban, hogy fizetnem kéne a különbözõ cikkek elolvasásáért! fukk!
Hol leszel akkor?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nõ vidáman sétál az utcán és trallalázva újságolja a bnõjének hogy már rég volt kint de a most hogy XY-nt használ megszûntek a vizeletartási problémái! Igen! Ez az a téma amit nyílt utcán kell eldallolnunk mindenkinek!
:-))))))
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Megcsinálom a kaját, azt pont leülök kajolni, kibasszák a reklámot... <#boxer>#boxer>
Volt egyszer 3 reklámszakember, akiket csúnyát összevertek hülye reklámjaik miatt! <#nyes>#nyes>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként nem értem hogy lehet valaki olyan kretén, hogy azért fizet elõ inkább a K&H-nál valamire, és nem az OTP-nél, a CIB-nél vagy akár a Citibanknál, mert a K&H reklámjában letegezik.
Az én szememben ez abszolút negatív reklám.
amúgy honnan ez a szöveg ? netán ismered azt a a kretén bandát, amelyik ezt elõadja ?
amúgy a 'get the cool shoes shine' mitõl volna értelmesebb mint a 'get the cool sunshine' ?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Dobja ki a fogyasztótablettákat és a elektromos kütyüket! (Na itt felnéztem. Mi a fene? A végén még ebbõl lessz valami.)
A tudósok kimutatták, hogy a tableák és a bizonyos izomösszehúzúdást okozó termékek nem segítik elõ a fogyást. (Közelebb ülök. Lehet hogy ez valami értelmes reklám lesz?)
De a XXXXX SZAUNAÖV IGEN!
ARRRRRRRGGH!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Meg még régen volt egy reklám, hogy valami jó nõ éppen lesmárol egy pasit, majd hirtrlrn rllöki magától hogy... "Te nem vagy igazi férfi! Te nem használsz MALÍCIÁT!"
A manusz meg este veri a kirakatokat, hogy "MALÍCIÁT AKAROK!"
Jó kis értékrendje lehet a nõnek.
"Get the cool, get the cool sunshine sálálálálá"
Ezzel a sírba kergetnek<#zavart2>#zavart2>