Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En a Coccolino macit vernem agyon, meg a Silanos reklamembert.
Ha már it tartunk a reklámok 90%-át be kéne tiltani.
nah és a többtízmilliós költségvetésü reklámfilm: vámházkörút 9, lassan hangsulyozva..visszamaradt fuxok..hol??..vááááááá<#nevetes2>
Taranov
Nevetséges ez a reklám.
Annyira degenerált, hogy az már elviselhetetlen.
Be kéne tiltani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ja. Képzeld el hogy ott dumálgatsz a barátnõddel egy fagyizóban, mire egy viháncoló csajszi leönt olajjal, vagy zsírral. Aztán meg ott kéne álnod, amíg kimossák, így a délutáni programjaid is ugrottak.
Super Mario
Ha az a nõ az én ruhámat olajozná be, én behúznék neki egyet!

https://supermario4ever.wordpress.com

egyébként innen sokmindent megtudhatsz a reklámokról és ami mögötte van!
kreativ.hu
csak az nem tetszik az oldalban, hogy fizetnem kéne a különbözõ cikkek elolvasásáért! fukk!

hmm...gondolom lezártak a felvétel idejére néhány utcát, a bevásárlóközpontban meg nyitás elõtt forgattak!

Mobil!

Hol leszel akkor?
akyyy
azt a reklámot hogy csinálták meg, mikor budapestet és más városokat (?) is mutatnak és sehol seni, mert ugye mindneki teelfonál.. :XC

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hmm..biztos, nem vettem észre!

Volt valami reklám.

Nõ vidáman sétál az utcán és trallalázva újságolja a bnõjének hogy már rég volt kint de a most hogy XY-nt használ megszûntek a vizeletartási problémái! Igen! Ez az a téma amit nyílt utcán kell eldallolnunk mindenkinek!
jointeer
szerintem eza tékomos nagyklub erõltetett, csak a matávnak állt jól

köcsög

az egész jó, kivételesen van némi humor benne!

Sati84
Értékrendjeeeeeeeeeeeee? Ez valami idegen szó...?

:-))))))

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

T-com reklám - Nagy klub
akyyy
még midnig ettõl döglik a légy:C

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dynamic
Csak 1 király volt...
ugye az való a vizelettartási gondokra ? <#idiota>

jointeer
kurva élet undorító

köcsög

Taranov
Kajálásra a Tena lady reklámot tudom ajánlani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nekem az egészbõl televan a tököm kurva reklámok!
Megcsinálom a kaját, azt pont leülök kajolni, kibasszák a reklámot... <#boxer>

<#nyes><#nyes>
így jobban tetszene:
Volt egyszer 3 reklámszakember, akiket csúnyát összevertek hülye reklámjaik miatt! <#nyes>

akyyy
az nagy zene régen nagy kedvencem volt, a tmobilos reklámba meg még jobban is szol mint az eredeti!!

Serpa
Volt egyszer 3 király ...

báááá

Ráadásul a magyar reklámszakembereknek úgy látszik sokkal jobban tetszik egy magyar reklám ha alatta angolul tátognak<#zavart2> Speciel abban a reklámban a "nagydumás" srác az egyik színész a Kontrollból.<#falbav>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a buli leállt és az emberek tódultak a nõ köré -egymást letaposva-, csakhogy megszemlélhessék közelebbrõl is azt a jópofa vörösbor foltot a hölgy blúzán!<#nyes>

remélem még nem volt: a legidegesítõbb reklám(egyik) valami köcsög öblitõ..a liba direkt erre a bulira vette a bluzát, a nagydumás srác(DDD)meg nem leöntötte vazz..de a lényeg hogy a hülyepicsa ezáltal viszont a középpontba került..nah itt a lényeg a KÖZÉPPONTBA LENNI..megfojtanám a készítõjét meg persze a tyukot is a saját vizeletükbe...<#eplus2><#boxer><#violent>
na még az a K&H bankos reklám milyen ultragyökér!

Taranov
Ja, az is nagy kamu.
Egyébként nem értem hogy lehet valaki olyan kretén, hogy azért fizet elõ inkább a K&H-nál valamire, és nem az OTP-nél, a CIB-nél vagy akár a Citibanknál, mert a K&H reklámjában letegezik.
Az én szememben ez abszolút negatív reklám.

Taranov
Hát nem tudom, de szerintem hamár a mobilos reklámoknál tartunk, a Pannon és a T-Mobile reklám sokkal rosszabb.

jointeer
gorillaz, asszem

köcsög

"get the cool shoes shine" kúúl, énis tökjó fényes cipõket akarok! <#nyes><#idiota>

amúgy honnan ez a szöveg ? netán ismered azt a a kretén bandát, amelyik ezt elõadja ?
amúgy a 'get the cool shoes shine' mitõl volna értelmesebb mint a 'get the cool sunshine' ?

Különben is ez a portans numeri egy rasszista reklám. Mi az, hogy "rohamosan terjed az új faj " <#gonosz3>
Bandee1987
Nekem az a KandH bankos reklám szar. Hogy a legkisebb fiú azért lett király mert vmi faszságra elõfizetett a KandH-nál.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jointeer
reklámmenedzsernek lenni bizony a legundorítóbb dolog a világon

köcsög

TheBerzerker
annal a hulye vodafone-os reklamnal idegesitobb a foldon nincs.amikor szaporodnak a vcodafone-osok. eddig semmi bajom nem volt a veggel de ezek utan inkabb nem lesz telefonom minthogy vodafone-os legyen...

<#nyes>

Most volt.

Dobja ki a fogyasztótablettákat és a elektromos kütyüket! (Na itt felnéztem. Mi a fene? A végén még ebbõl lessz valami.)

A tudósok kimutatták, hogy a tableák és a bizonyos izomösszehúzúdást okozó termékek nem segítik elõ a fogyást. (Közelebb ülök. Lehet hogy ez valami értelmes reklám lesz?)

De a XXXXX SZAUNAÖV IGEN!

ARRRRRRRGGH!
érd el a tök jó fényes cipõket?<#zavart2>

Captain Sparrow
amugy meg "get the cool shoes shine" a szövege...és igy van is értelme

Szabi84
A venisoxieksönmakszal kijön a makacs folt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

"..Megdugod, Megoldod, Meg minden.." <#nyes>

egyetértek maximálisan, engem is kiver a víz attól a f@szkalap zenétõl! <#boxer><#falbav>

Az a reklám, amikor isten lenyúl az égbõl és hajkndicionálót ad valami, unatkozó libának, hát az rettenet. Persze nem mondják hoyh az de egy átlag feletti nézõ hamr rájön, a párhuzamra. A nõci ráadásul a a reklám végén valami vicceset be is szól az úrnak. 😊 Stílusos lenne, ha a végén erre válaszul egy villám csapna a nõbe.

Meg még régen volt egy reklám, hogy valami jó nõ éppen lesmárol egy pasit, majd hirtrlrn rllöki magától hogy... "Te nem vagy igazi férfi! Te nem használsz MALÍCIÁT!"
A manusz meg este veri a kirakatokat, hogy "MALÍCIÁT AKAROK!"
Jó kis értékrendje lehet a nõnek.
Én csak a szövegétõl borulok ki:
"Get the cool, get the cool sunshine sálálálálá"
Ezzel a sírba kergetnek<#zavart2>

Taranov
Engem is nagyon ingerel az a bohóc.

IlluminatoR
Most például a Miami helyszínelõk közti reklámblokk idegesített fel. Oké, tudjuk, hogy kell a pénz, stb, elnézve. De az, hogy lemegy 15 reklám ebbõl az elsõ 4 T-Com, T-Mobil, T-Lófasz, egymás után, azzal a nyomorék rózsaszín színû nyakláncot viselõ "sráccal". Áááh, utálom.