Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • SpaceNinja88
    #1399
    Mama2, ahogy parancsolod!

    Kezdeném az Axe 3 reklámmal, de kitérek egy régebbi Axe reklámcsoportra is majd. Szóval Axe 3. I-de-ge-sí-tő! Nem is kicsit. Az, hogy a sok nőcske egymásba rohan és akkor púúúú liszt! Két rohadt spray egyenlő egy harmadikkal? Na de kérem, ez egyszerű lehúzás. A sok tizenéves biztos erre költi a pénzét, hogy "húúú, majd ettől hugyoznak utánam a csajok...", aztán kiröhögik, hogy "fúj de büdös vaaagy" és erre elbőgi magát, maradandó lelki károsodást szenved, amit vagy kihever, vagy még inkább nem és ez majd visszaüt felnőttkorában.
    Szóval egy pali után olvad össze sok nőcske eggyé. Hvááá, ez igen! Ez kinek jutott eszébe? Legszívesebben az ilyeneket eltiltanám a reklámkészítéstől, mert ez egy kész vicc. Egy közröhej!
    És akkor ezzel térnék ki a "Bom Chika Wah Wah" - vagy hogy a francba kell ezt írni... - reklámokra. A Dundika-féle még elmegy, de a reklámok NEM! Üvöltözik a hülye nő, mintha orgazmusa lenne és letépi a ruhát, meg ilyenek... ennek ráadásul semmi értelme nincsen, vááááá...

    Ezzel szerintem elmondtam a véleményemet a záksz reklámról.

    Mi volt a másik? Jaaa, a lábgombások.
    Nos, ebből hirtelen a Canesten reklám jutott eszembe, amikor egy hölgyeményt mutogatnak a bal oldalon végig. Ez kérem, tiszta pszichológia. Az arcexpressziókkal akarja bepalizni (vagy nem is, inkább rávenni) a nézőket, hogy "hűűű ha mosolyog a csaj akkor nem lesz gombalábam". No, az a reklám hülyén fest. Aztán az a Canestenes, amikor falramászik a pali meg plafonra. A megoldás a szelektív érzés! Ha nem figyelsz rá nem zavar, ennyi! Nem kell venni, azt' jó' van. Meg a Canesten 1x. Jöhet a kényeztetés... lábgombával is leápolhatja magát az úriember, nemde? Így is, úgy is pénzbe kerül, és így se, úgy se fogja zavarni, hogy viszket a lába, mert arra figyel inkább, hogy megtuszkolja a lé-ány-zot (direkt rövid o-val írva, így hülyébben fest).
    De gondolom, hogy a másik lábgombás reklámra gondoltál. Arra, amelyik egy szappanoperaszerűséggel nyit... jaj, de hülye vagyok! Az hüvelygomba! Áááá, jól van...

    Remélem, kielégítő volt eme írás. Várom a további javaslatokat! ^^