ma történt velem a metrón
  • Hunnenkoenig
    Valamikor taxiztam. Na ott is undorito lenyekkel talalkozik az ember.

Egyszer beszallt egy öregasszony a lanyaval. A nö hatra, a "lanya" elöre. A csaj az elefantember nöi kiadasa volt egy rozsas kendövel a fejen. Körülbelül 1.90 magas es ket tonna. Hatalmas nagydarab allat es a feje kajakra ugy nezett ki, mint egy szörnyetege. Azon a nön semmi nem volt a helyen. Csorgott a nyala es artikulatlan hangon morgott meg nyögött, szuszogott.

Na az öregasszony bemondja a cimet es elindulunk. Az elefantasszony meg el kezd dölni ram. En preselödök fel a kocsi ajtajara es közben engedem le az ablakot, mert a csaj olyan büdös, mint egy görenynek a vegbele. Mikor mar majdnem agyonlapitott, felhorkan es visszaül egyenesbe.

Pffff...na ezt megusztam....
    Nem telik bele 10 masodperc, elkezdödik az egesz elölröl. Ez igy ment vagy 10-szer. Döles, szuszogas, nyaladzas, büzles, felhorkanas, visszaegyenesedes.

Megyünk az uton, mar alig varom, hogy odaerjunk az uticelhoz, egyszercsak a csaj horkan egyet es elhallgat.

Tök kuss a taxiban.

A csaj elkezd dölni ram es mar kajakra rajtam fekszik. En az ajtora preselödve.

A csaj nem mozdul vagy 2 perce.
    Fasza! Ez megkrepalt itt nekem mindennek a tetejebe....

Mar epp szolni akarok az annyanak, hogy valami nincs rendben a kislanyaval, mikor egy eddiginel is nagyobb, dobhartyaszaggato horkantas hallatszik es a csaj visszall egyenesbe.

Ebben a pillanatban megerkeztünk a cimre. Kiszalltak es en olyan gyorsan huztam onnan a csikot a benzinkutra, autot takaritani, kezet mosni, atöltözni, mint egy veszett vaddiszno.