perverz állat

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
így van! Én is már majdnem nekiugrottam 1x egy ilyesmi mocsoknak...csak az részeg volt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
LOL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

a.carkey
BP-Pécs IC:
Egy haveromhoz mentem át dumálni az elsõ osztályra, miközben az én jegyem másod osztályra szólt. Tudjátok, IC-n ált. vagy az elsõ, vagy az utolsó kocsi az elsõ osztály. A sráccal az egyik asztalos üléshez mentünk, ahol leültünk és egymással szemben elkezdtünk beszélgetni. Nem sokkal ezután elindult hátra, a WC felé egy szakadt 55-60 év közötti faszi és a nõje - szintén szakadt és kb. ua idõs ... -, majd sokáig semmi jelük nem volt. Aztán jött a kaller és arréb kellett ülnünk, mert visszajöttek a helyükre az ott ülõk. Kerestünk szabad helyet és akkor a haverom kiszúrta, hogy az a fasz már vagy fél órája próbálja kiveretni a ócska nõjével a farkát hátul, de sehogy sem megy el. Az a vén majom meg ott pislangatott ki a WC felõl az üvegajtón át, nehogy jöjjön vki. De még vak is volt, mert a haverom pont szembe ült vele és nem vette a majom észre, hogy mindent lát. Semmi cumi, csak verte a majom farkát a nõje.
Ez sem volt semmi látvány ...
Ja, és büdös volt a faszi, mint a veszettróka!

A medve nem játék.

GregSB
Metrón fel kell készülni az ilyesmikre. Kb fél éve történt, hogy utaztam hazafelé rohadt éhesen. Velem szemben ült egy alkesz 40-50 év közötti fazon(arca piros volt, látszott rajta hogy piás), ölében volt egy aktatáska. Lefele nézett az ölébe, vágta a pofákat, majd egyzercsak fogta és lehányta az aktatáskáját. Ezután a kezével SZÉTKENTE a hányást a táska tetején, majd ezt a procedúrát(hányás-szétkenés)megismételte még vagy 2x.

Mondanom sem kell, nem tudtam enni amikor hazaértem.

cSuwwi
Wazz! Nem egyszerû, nekem nem volt még ilyen gusztustalan történetem, de van egy szintén full gusztustalan:
A múltkor éjszaka (11 körül), jövök haza az 1-es villamossal, a Salgótarjáninál felszállt egy 50 körüli csávó, és leült a 2-vel elõttem levõ székre (vagyis háttal nekem). Fél perc múlva mozgolódás, mire a Kõbányai útig elértünk (pont 1 megálló), 2 utas kivételével mindenki leszállt abból az egy kocsiból (voltunk vagy 20-25-en), én persze maradtam, csodálkoztam is, hova megy mindenki, de már éreztem én is valami bûzt (a nyitott ablak mellett is), nézek körül, elõttem a csávó, nekidõlve az ablaknak mint egy hulla, a nadrágjának az egyik lábszára, fullra tiszta szaros! Olyan undorító, gusztustalan volt, hogy kishíján telibeokádtam a szembenlévõ széket (és a csávót is). Következõ megálló, leszáll, átszáll másik kocsiba, ahvá meg alig fértem fel. Népliget, eddig utaztam (villamos: 1. kocsi fullra tele, a beledet is kitapossák, 2. kocsi egyetlen egy darab ember, a kocsi kozepén, 3. kocsi szintén fullra tele) Szép látvány lehetett.

Na erre varrjatok gombot, bezzeg senki nem szólt volna neki, hogy bocsi, de tiszta szar vagy. Ja és nem csövi volt az ürge...

Bocs, hogy kicsit hosszú lett.

shit happens

I.C.ram
Agyadrament a mohaa :) Megkellett volna lökni a megállónál, és utáni futni kifelé. :) Farka beletört volna abba az orosz tömöracél ajtóba. :)
RelakSfromhome
:D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[HUN]PAStheLoD
én belerúgtam vóna...lehet

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
hát már sejted

The Garrett
ez nagyon LOL... pff bazz én tuti beszóltam volna neki...
azta mik vannak.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fluga
és kopaz=kopasz. na má'

fluga
kõaz=kopaz:)

fluga
egy 150 kilós szakadt koõaz állat volt. komolyan fostam attól, hogy elõkap egy kést a farka mellé és elkezd õrjöngeni. fasz se tudja, hogy ezek mire képesek.

[HUN]PAStheLoD
vagy metrón :D

[HUN]PAStheLoD
és nem rúgott bele senki hogy "ember !! egy villamoson vagy !!"

fluga
jah beszálltam...volna a felkoncolásába.

hali
te jo isten, és végignéztétek?
aztán mindenki beszállt? :D

www.napisajto.hu

see.aakogh
Minden idõt ki kell használni :DDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
sorry...akkor még nem volt itt semmi...tényleg fölháborító és gusztustalan egy fasz lehetett...BOAH...brrr...

Carlos
Elég dizgászting a dolog!
Szerencse, hogy Te mesélted és nem én láttam!
Fúúúúúúúj...undorító!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
4 mi?

Þór vígi þessi rúnar

fluga
akkor még talán röhögtem is volna egyet rajta de igy.....uhh..kegyetlen...gyilkos...állat.

fluga
és pont velem.......MIÉRT PONT VELEM??????? miért nem más mesélte nekem!!!!

Pupcika
az öngyújtómal megpörköltem volna a nokedlijét :)
akármekkora darab, (minél nagyobb annál nagyobbat tud esni)

fluga
elõször olvasd el walaki. lehet hogy inkább a gumiszobába való, de gondoltam itt inkább többen olvassák, meg komolyabban is veszitek.

fluga
szóval az történt, hogy felszálltam bnõmmel a metróra. mögöttünk felszállz egy csaj és leüllt kb velünk szemben. kb a következõ megállónál felszállt egy nagydarab kopasz csávó, zöld kabiban, full vörös fejjel (de még a fejbõre is vörös volt). megállt azzal az ajtónál ami ugye nem nyílik ki (ugye a metró másik felén van), full közel az ajtóhoz, kb 30 centire. és ott állt. már ez is furcsa volt. ami viszont ezután következett, nos 21 éves fejjel azért ezt kihagytam volna, legszivesebben kitörölném az emlékezetembõl. feltûnt, hogy a csávó miért bámulja kb 30 centirõl a ki nem nyiló ajtót. egyszer csak mit látok???? Elõkapja a faszát és elkezdett recskázni bazzeg. A METRÓN. a csaj fejétõl kb 40 centire. szegény szerintem nem látta, mert pont kiesett a periférájából, de többen észrevettük a metrón, mert annyian voltak, hogy minden ülõhely foglalt volt és még páran álltak is. azóta forog a gyomrom. hogy lehet valaki ilyen, bassza meg a kurvaélet már bocsánat. az ilyen perverz állatokat le kéne lõni, mert az ilyenek erõszakolják meg a nõket. hihetlen.

fluga
szóval az történt, hogy felszálltam bnõmmel a metróra. mögöttünk felszállz egy csaj és leüllt kb velünk szemben. kb a következõ megállónál felszállt egy nagydarab kopasz csávó, zöld kabiban, full vörös fejjel (de még a fejbõre is vörös volt). megállt azzal az ajtónál ami ugye nem nyílik ki (ugye a metró másik felén van), full közel az ajtóhoz, kb 30 centire. és ott állt. már ez is furcsa volt. ami viszont ezután következett, nos 21 éves fejjel azért ezt kihagytam volna, legszivesebben kitörölném az emlékezetembõl. feltûnt, hogy a csávó miért bámulja kb 30 centirõl a ki nem nyiló ajtót. egyszer csak mit látok???? Elõkapja a faszát és elkezdett recskázni bazzeg. A METRÓN. a csaj fejétõl kb 4

[Walaki]D`Lair
bravó :DDDDDDDDD ilyen topic cím :DDDDD

← ElőzőOldal 5 / 5