Magyar Foci
  • a.carkey
    Szerintem senki sem utálja a magyar focit. Max. nem nézi. Én őrülnék a legjobban, ha még ősszel is lenne magyar klubcsapat a kupákban, és a válogatott igazán nagy sikerének örülhetnék ...
    Volt válogatottak: Sebők V. + Kovács Zoltán közül mindegyikkel fociztam, sőt egy ált. suliba is jártunk. Tehát nem csak labdába rúgtam, hanem Sebőknek még gólt is fejeltem. Csak ugye a focin kívül volt más is, így nem ebbe öltem az életem.
    Pest-><-Vidék ellentét egy faszság. Tényleg nem a Pestiek gerjesztik. Mellesleg Budai vagyok és nem Pesti ...
    Bodnárral semmi bajom. Tököli meg atombéna volt mind a két meccsen, de sérülten játszott a svédek ellen. A baj nem is ő volt, hanem, hogy nem a fradiból volt a párja. Thomas Sowunmival több esélye lett volna az bizti. De Töki most qurvára képtelen volt összpontosítani.
    Ez a stílus nem nyerő, ráadásul unreg nem ...
    A kopaszokra tényleg nincs szükség a pályákon, de mindig lesznek, mert bratyiban vannak mindenkivel ...
    Vargát + sajnálom. A barom játékosai miatt megint ki fogják rúgni ...
    Horváth legalább vmennyire jó befejező csatár volt. A sérülése óta nem nagy szám.
    De van jobb?

Gelei egy gyenge edző. Kár belé a kaja és a pénz. De ott sincs jobb ...
    PANG van a Magyaroknak!
    "Hungary" egy "Hajrá Magyarok"-tól?
    Nem túl külföldis ez?
    :)