32945
Magyar Foci
  • Alien!
    na mer aztán az Illés eddig villogott a válogatottban....
  • BADE
    Én meg azt nem értem,hogy az MTK-ból miért nem tesznek be játékosokat a válogatottba?
    Füzi,Zavadszky,Komlósi és Elek is jó.
    De a Fradiból feltétlenül be kell rakni azt is,aki 100 100%-os helyzetből egyet sem lő be.
    Ezért tart itt a válogatottunk.
  • Lteebee
    Hát ebben nagyon tévedsz barátom,mert az Újpestnek piszkálni egyet a legjobb dolog.

...a másik iq király
  • Botond #115
    Varga?aki kiment pár évre külföldre,ott megtanult egy másik nyelvet,és ettől törni kezdte a magyart?hanyas IQ-ja lehet az ilyennek?na ne vicceljünk...
  • Lteebee
    Ha téli sportra költenénk azt a pénzt,jobb eredményeket mutatnánk fel.
  • Lteebee
    A pestiek nem sajnálják le és nem is nézik le a vidéki (bár én szívesebben mondom, hogy "nem pesti") embereket.

Ez a ti kisebbségi komplexusotok. Régebben ennek volt alapja, de ma már értelmetlen.

Persze ez szubjektív vélemény, de remélem,általános.

És csak annyit még, hogy itt is előbb kezdték a pestieket szídni,mint fordítva.

A magyar focistákat meg csak annyira kéne megalázni, hogy ne kapjanak központi ktgvetési támogatást. Akinek ez tetszik, fizessen nekik közvetlenül, meg oldják meg szponzorokkal a sok százezres-milliós fizetéseket.
  • Buddy
    es ezzel most mit akartal mondani? :))
  • blassius theomo
    A tavasszal igen gyenge formában lévő és mindössze egyetlen győzelmet szerző Werder Bremen - Lisztes Krisztián nélkül - nagy meglepetésre a címvédő Borussia Dortmundot győzte le - idegenben - egy góllal, amelyik így elveszítette második helyezését.

No Comen. :-)
  • Buddy
    A lenyeg, hogy a kispest essen ki
  • Buddy
    Mindenesetre hajra Fradi :)
  • a.carkey
    Meg volt ez "bundázva" ...
    Abban több pénz van, hogy a Ferencváros az első, mintha az MTK ...
  • EOX
    Előfordulhat, most is csak a legvégén sikerült döntetlenre menteni a meccset, bár igaz 0-3-ról nem volt kis teljesítmény.
    Mindenesetre hajrá Újpest!!!!!!!!
  • a.carkey
    Borsodi Liga, 22. forduló
    ---------------------------

Dunaferr SE-MTK Hungária 3-3

Békéscsaba-Debrecen 0-3

Matáv Sopron-Újpest 0-1

Siófok-Zalaegerszeg 1-0

Ferencváros-Videoton 1-0

Kispest-Győri ETO 0-2

A Borsodi Liga a rájátszás előtt:
    1. Ferencváros 22 15 3 4 41–17 +24 48
    2. MTK Hungária 22 14 5 3 42–21 +21 47
    3. Újpest 22 12 4 6 45–29 +16 40
    4. Debrecen 22 10 9 3 44–30 +14 39
    5. Siófok 22 8 8 6 28–27 +1 32
    6. Győri ETO 22 9 5 8 35–35 0 32
    7. Zalaegerszeg 22 8 6 8 37–36 +1 30
    8. Videoton 22 7 6 9 29–30 –1 27
    9. Matáv Sopron 22 6 5 11 33–36 –3 23
    10. Dunaferr 22 4 6 12 28–43 –15 18
    11. Kispest 22 4 3 15 27–51 –24 15
    12. Békéscsaba 22 4 2 16 25–59 –34 14

Durva egy utolsó forduló volt ...
    Mivel a Siófok megverte a Zalaegerszeget, 5. lett, a Győr a 6. Ezzel megmenekült Varga is ...
    :)
    A végén még kiesik a Dunaferr?
  • Ramore
    max a magyar kupában! :))))
  • a.carkey
    Tavasszal ... :)
  • zaki
    aki szereti a focit, az nem nézi a magyar focit
  • PResident Evil
    oké, oké :DDD
  • PResident Evil
    na jó... hogy egálban legyünk
  • PResident Evil
  • Buddy
    tetszik a logod :)
  • Buddy
    osszel meg van magyar csapat a nemzetkozi kupakban.....keresed mar teljesult :)

a fradi atelhette volna a telet, de beszart a Stuttgarttol
  • PResident Evil
    hát nem nagyon szeretem a magyar focit, de én optimista vagyok:
    sok sikert nekik:
  • atee
    Akkor felreertettem sorry!
    :P
  • [Walaki]D`Lair
    tévedés...én kifejezetten rühellem az összes focit, nem csak a magyart...
  • atee
    Urbant nem kene bantani.. asszem a kozelmultban o tett hozza talan az egyik legtobbet a szereny teljesitmenyu valogatottunkhoz!
    Ezenkivul mar 1 szer lemondott errol a tisztsegrol meg anno a Jugok elleni zako UTan asszem.
    Megis visszahivjak mert rutinos es jo jatekos!
    Ha minden jatekosunknak akkora kuzdeniakarasa lenne valoszinuleg a WB donto is meglenne!
  • a.carkey
    Szerintem senki sem utálja a magyar focit. Max. nem nézi. Én őrülnék a legjobban, ha még ősszel is lenne magyar klubcsapat a kupákban, és a válogatott igazán nagy sikerének örülhetnék ...
    Volt válogatottak: Sebők V. + Kovács Zoltán közül mindegyikkel fociztam, sőt egy ált. suliba is jártunk. Tehát nem csak labdába rúgtam, hanem Sebőknek még gólt is fejeltem. Csak ugye a focin kívül volt más is, így nem ebbe öltem az életem.
    Pest-><-Vidék ellentét egy faszság. Tényleg nem a Pestiek gerjesztik. Mellesleg Budai vagyok és nem Pesti ...
    Bodnárral semmi bajom. Tököli meg atombéna volt mind a két meccsen, de sérülten játszott a svédek ellen. A baj nem is ő volt, hanem, hogy nem a fradiból volt a párja. Thomas Sowunmival több esélye lett volna az bizti. De Töki most qurvára képtelen volt összpontosítani.
    Ez a stílus nem nyerő, ráadásul unreg nem ...
    A kopaszokra tényleg nincs szükség a pályákon, de mindig lesznek, mert bratyiban vannak mindenkivel ...
    Vargát + sajnálom. A barom játékosai miatt megint ki fogják rúgni ...
    Horváth legalább vmennyire jó befejező csatár volt. A sérülése óta nem nagy szám.
    De van jobb?

Gelei egy gyenge edző. Kár belé a kaja és a pénz. De ott sincs jobb ...
    PANG van a Magyaroknak!
    "Hungary" egy "Hajrá Magyarok"-tól?
    Nem túl külföldis ez?
  • Buddy
    Zombori leosztja megint a valogatottat.....:)

Varga Zolinak megint igaza volt, amikor szamuzte Tokolit a dunaferrbol a juniorba.....megmondta, hogy jo labdarugo lenne, de lusta, es nem akar fejlodni, csak ellezengeni, ami semmire sem jo

Meg lehet nezni: Stuttgartnak sehol sem rugott golt, Lengyeleknek, Svedeknek sem....veszelytelen volt......nem arra kell nagynak lenni, hogy Taktabuktanak akaszt harmat, nagy meccseken, megmeretteteseken kijon, hogy csak atlagos kepessegu

Tovabba abban is igaza volt, amikor kijelentette, hogy szegyen, hogy Horvath valogatott csatar....emelle en odaraknam Urbant, Juhart /foleg ot/, Sebokot is
  • Ramore
    Szüntessék meg az állami pénzeket, tartsák fent magukat a klubbok a szponzorokból, hiszen profi futballról beszélünk.
  • blassius theomo
    Kedves "HAJRÁMAGYAROK", nem vagyok Pesti, csak egy kisvárosi "gyógyító", vélhető példaképed is "meggyógyult", hisz elmegy Görögországba a "társaival", ebből látszik, hogy észheztért. Szerintem még Neked sem késő. Üdvözlettel a Te: "...tuti köcsög (nem) pesti..." barátod!
  • Lteebee
    A pest <-> nem pest ellentétről ennyit.

Jóllátható, kik gerjesztik.

Még jó, hogy utálom a magyar focit, hiszen rajtam röhög a világ, ha ezek a kutyaütők képviselnek valahol.

Ráadásul pénzt vonnak el a költségvetésből és olyan sportolóknak alig jut, akik eredményeket mutatnak fel.
  • BADE
    Éltessük azt a balfasz Tökölit!
  • Ramore
    Knézy a "hatalmas" tapasztalatával egy fabatkát sem ér, hiszen pocsék kommentátor, aki azt hiszi magáról, hogy mesteredzője lehetne jópár sportágnak (hoki, foci, kosár), ez meggyőződésem. A nyelvérzéke egyenlő a nullával, 2003-ban a számítógép és internet használat járatossága elengedhetettlen feltétel lenne, de ő beismeri, hogy fingja nincs ezekhez.
  • Lteebee
    Szerintem meg nem azon kellet volna gondolkodni,hogy hogyan verjük meg a svédeket, hanem azon, hogy a másik 3 gyengébb csapatot hogy verjük meg.

Most komolyan: kerültünk már ennél gyengébb csapatba valaha?
  • a.carkey
    Nem fikázós. Gyere!

• blassius theomo
    Ritka dolog, hogy végignézek egy meccset, magyar-magyart egyáltalán nem, de ezt végig néztem, a végén már sajnáltam ezt a szerencsétlen lisztest, szegény csak hebegett-habogott a hülye nyál riporter-béla kérdéseire, a szeme könnyes volt, szar dolog szembesülni a saját szerencsétlenségével (meg a többiekével) itthon ő lehet a sztár, és nagyon rosszul eshetett szegénynek, hogy ezt a külföldiek nem tisztelik. Érdekes volt látni egyik-másik szerencsétlent, a fehér focicsukában, szinte hallom amint mondták gelleinek, hogy: "...imre bá', olyan bekem dávidos fehér csuka kéne, oszt abba szórnánk a gólokat..." Na, most menőzhetnek... ez a nyomorult knézi is csak fikázta a svédeket, pedig angol klubbokban játszanak, ellentétben a mieinkkel, akik térképen nem található egzutikumoknál ülnek a kispadon. bodnár pedig egy bunkó parasztlegényke a hülye buta hőzöngéseivel. a második félidő viszont tényleg izgalmas volt. másrészt majd most beindul a "magyaros" számolgatósdi, hogy hogyan juthatnánk ki, ahelyett, hogy játszanának... ezt nem mondja senki ezeknek? knézi is csak fikázza a lengyeleket, hogy minek rúgtak öt gólt?
  • Buddy
    na egyszeruen senkik vagyunk....innentol a selejtezo lefutott
  • Ramore
    Nálunk egy kéz irányítja az edzőket, és itt még nem volt rendszerváltás. Úgy hívják, Mezey Maffia! Tőle függ mindenki, aki szembe mer szállni vele, annak ithon befellegzett. Amíg ő irányítgat, és "képzi" az edzőket, addig ne várj profi edzőt, se a klubboknál, se pedig a válogatottnál.
  • a.carkey
    Nagyar foci és magyar válogatott között óriási a különbség. Magyar fociból max egy fradi-újpestet nézek meg anélkül, hogy fel ne adnám. Max. A kupák is másak. Pl. egy Fradi-Ajaxra annak idején begerjedtem, pedig tudtam, hogy esélye sincs a fradinak, de hát ritka az ilyen extra meccs. Meg kell becsülni a nagy csapatokat, a jó focit. És a svéd válogatott jó focit játszik, mégha ez ma nem is látszott, de villongattak rendesen. Mi sem voltunk sokkal szarabbak, de több kell. Az, hogy el is higyjék ki akarnak jutni az EBre-VBre, nem pedig a lengyelek elleni döntetlennek örüljenek. Ebből még sosem sűlt ki jó. 1 pont a 3 pontos rendszerben túró. Magukat csapják be, ha a lengyel meccset sikerként értékelik. Gelei épp ezért szar edző. Nála nyalósabbat, védekező felfogásút bárhol találsz itthon. Jó edző kéne. De nálunk nincs igazán jó edző. Aki jó, azt szétszopatja a sajtó és a nagypofájú játékosok, aztán kereshet magának új csapatot. Nem: "Sokkal jobb az ellenfél!" szlogennel kell felkészülni, hanem igenis nyerünk, nem jó a döntetlen. Ha ezt a "döntetlen is jó"-t kiverik a fejükből, sikeresek lesznek. Ha nem, talán a gyermekeim gyermekei megélik, hogy lássanak egy magyar válogatottat az Ebn vagy a VBn ...
  • macilaci123
    Örülök, hogy nem néztem, aki magyar focira izgul az mazohista.
  • Ramore
    Szerintem nem forgott veszályben a svédek győzelme, ha a szabadrugás bement volna, akkor talán egy döntetlen kijöhetett volna, de még úgy sem biztos. A kapitány pedig, mint elötte már jópáran, elkezdett sajnálkozni és az elvakult rajongók meg bizakodni, mint cirka 20 éve rendszeresen, hogy matematikai esélyünk még van. Bátran kijelentem a véleményemet, szerintem nincs!