Magyar Foci
-
Szerintem a fradi most nagyon jó meccseket játszik, kihozza az ellenfélből is a maximumot. Nézzél meg egy másik mb1-es meccset, sőt vedd fel videóra és ha nem tudsz elaludni altató helyett megteszi! (nem vicc, én régen ezt csináltam)
Ez a beárazós duma jó :) sajnos az a baj hogy egy éveig építkeznek, szarrá vernek mindent, megnyerik a kupát, majd jön a bl selejtező és az első meccsen kiderül hogy hoppá baj van, de mindenféle kifogást keresnek majd hogy ezért meg azért estek ki, jön a kövi bajnokság és kezdődik minden előről.
SZERINTEM EZT KÉNE CSINÁLNI: összefogni a szomszédos országokkal, csináljon mindenki egy rövid hazai bajnokságot, legyen meg az első 4 helyezett, és összeengedni őket bajnoki rendszerben.. ekkor legalább kiderülne hogy hogy is állunk az első 4 ukrán, román, osztrák, szerb,horvát, szlovén, szlovák csapat ellen. Nem mondhatják minden vereségre hogy jaaj most rossz napot fogtunk ki, nem mentek be a helyzetek.. kiváncsi vagyok hol végeznéne a 4 magyar csapat.. , na jó 3-at tudok inkább a fradira lennék kiváncsi, mivel fradista vagyok úgy gondolom hogy kb 7. helyen (D.Kiev, Shatnyar, Salzburg, 1 román, 1 szerb, 1 horvát megelőzné)