32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    Ivanovszki is el lesz küldve,vagy ha most nem,akkor végig tolja az őszt a tarcsiban,és majd télen kibassza Kovács
  • ressy14
    Pajac-csal, Brachi-val és Nagy Mihály másodedzővel pedig még tárgyalnak a szerződés felbontásáról. És Soumah sem fog sokáig maradni valószínűleg. Kell a légióshely a keretben, eddig KZ hozott 3 külföldit + még Burcsa Danilovicot, és egy csatárt még akarnak hozni, aki valószínű szintén külföldi lesz.
  • karajjj
    A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Videoton labdarúgócsapata még ma megválhat több légiósától, úgy tudjuk, hogy köztük van az előző klubigazgató, Burcsa Győző két téli szerzeménye, a holland Kees Luijckx és a francia Rémi Maréval. Ugyanakkor Szekeres Adrián a héten már újra a csapattal edzhet.

.DA.sdF:sAD:FSA:DfS:d
  • passatgt
    Stopira->Videoton
  • bakkerman
    mert a kuporgatós fillérezős törzsszurkolóik nem vennék meg
  • karajjj
    Legfurább az ára, nem értem, hogy miért nem 10 ezerrel drágább... :D
  • Jim Morrison
  • bakkerman
    csak spoilerbe merem!
    Figyelem,megrázó kép következik!
  • bakkerman
  • karajjj
    Gyanítom a Vidinek idén volt először és utoljára egyedileg tervezett Adidas meze. :D
  • DaemoonHunter
    Biztos a könnyű sorsolás...ja nem :D
  • dave9004
    Blben kazah,elben két azeri...
    És a magyarok milyen messze voltak
  • dave9004
    best munkahely ever.
  • bakkerman
    Ennyit szamit egy jo idoben kotott szerzodes. Most kb evi 800 ezret adnanak neki vagy nagyon max misit
  • Lópikula
    Szalai ----> fc PAD ova, vagy PAD erborn fc. Oda való!
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.08.26. 12:38:14
  • LasDen #31162
    Már 4 csatár van Szalai előtt a Hoffeinheimnél, aki nem megy el, vállalja a harcot. Évi 3 milliót keres.

Vállalja a harcot... és akkor utána oda van írva, hogy évi 3 milla. Biztos játszani akar :D
  • DaemoonHunter
    Suljic --> Vidi?

Ez azért nem rossz fogás. Illeszkedne pl egy Carillo féle filozófiába.
  • ressy14
    Nemzetközi siker esetén csak a legelborultabb elmével rendelkező véglények kötnének bele akármibe is. Anno a Vidit is ócsárolták az EL csoportkör alatt rendesen (állambácsi, Sousa, kevés magyar), de aki tud a magyar foci sikereinek örülni, az elismerte az eredményességét. A Fradi esetében a legnagyobb probléma, hogy legalább 2 nálánál erősebb csapat ellen kellene továbbjutni jövőre ahhoz, hogy csoportkörösek legyenek, pedig a Zseljo elleni meccsek előtt én 80%-os esélyt adtam a Fradinak. Most már azon vagyok, hogy az ideihez hasonló eredményre adok 80%-ot, az második körös továbbjutásra pedig 20-at.

Persze úgy nem is könnyű dolog felkészülni erősebb csapatok ellen, hogy itthon "szájbaszeretkeztetik" az egész mezőnyt, mindenféle erőlködés nélkül.
  • karajjj
    Addig kár erőlködni bármiféle nemzetközi szereplésen, amíg az utánpótlás nagyrésze csak a hajzselével, a legújabb nike csukával meg a tippmix-szel foglalkozik, de betonbiztos kezdő, mert apuka fizet érte. Ha ezeket rendben tennék, meg az edzőképzést vezérlő doktorurat kibasznák a sleppjével, akkor talán pár éven belül lenne értelme azon gondolkodni, hogy ne a külföldiekre alapozva merjünk álmodozni a nemzetközi porondról.
  • LSSAHPAUL
    Szerintem a fradi most nagyon jó meccseket játszik, kihozza az ellenfélből is a maximumot. Nézzél meg egy másik mb1-es meccset, sőt vedd fel videóra és ha nem tudsz elaludni altató helyett megteszi! (nem vicc, én régen ezt csináltam)
    Ez a beárazós duma jó :) sajnos az a baj hogy egy éveig építkeznek, szarrá vernek mindent, megnyerik a kupát, majd jön a bl selejtező és az első meccsen kiderül hogy hoppá baj van, de mindenféle kifogást keresnek majd hogy ezért meg azért estek ki, jön a kövi bajnokság és kezdődik minden előről.
    SZERINTEM EZT KÉNE CSINÁLNI: összefogni a szomszédos országokkal, csináljon mindenki egy rövid hazai bajnokságot, legyen meg az első 4 helyezett, és összeengedni őket bajnoki rendszerben.. ekkor legalább kiderülne hogy hogy is állunk az első 4 ukrán, román, osztrák, szerb,horvát, szlovén, szlovák csapat ellen. Nem mondhatják minden vereségre hogy jaaj most rossz napot fogtunk ki, nem mentek be a helyzetek.. kiváncsi vagyok hol végeznéne a 4 magyar csapat.. , na jó 3-at tudok inkább a fradira lennék kiváncsi, mivel fradista vagyok úgy gondolom hogy kb 7. helyen (D.Kiev, Shatnyar, Salzburg, 1 román, 1 szerb, 1 horvát megelőzné)
  • dave9004
    bejött már ez valahol hasonló állami háttérrel?
  • Láma!
    attól lehetne jobb, ha mennének vele valamire, és emelné az esélyét hosszútávon annak hogy több csapatunk is minél késöbb kapcsolódjon be, esetleg már 2 is csoportkörös legyen idővel.
    az hogy miért nem mennek ki, az egy egészen másik történet, de ezt szerintem nem is kell magyarázni túlzottan:)
  • dave9004
    én lefosnám h gazdagok, de pont állami pénzből kell abba ölni ami nem megy?
  • dave9004
    de most komolyan mi értelme van mindig egy csapatot ennyire kiemelni?
    hogyan lesz ettől jobb a magyar foci?
    Miért éri meg bárkinek kimenni pl a fradimeccsre mikor úgyis nyernek?
    Miért nem megy 6k-nál több ember egy 100%-os csapat meccseire?
    Megéri ez?
    Ausztria: RB Salzburg. lofasz se kiváncsi a kirakatcsapatra a milliárdokból még mindig nem jutottak bl-be.
    Ne értsd félre én a Szarajevo ellen kezdéskor szurkoltam a fradinak mint magyar csapatnak, mert hát ott a pénz az igazolások amit senki nem tud meglépni, aztán 180 perc kóklerkedés beárazta az egész rendszert, majd itthon tovább aláznak mindenkit.

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.24. 22:28:00
  • Láma!
    Kicsit az az érzésem, hogy ha netán a partizan nem ejtené ki őket, hanem összehoznának tényleg egy EL csoportkört, akkor meg az lenne, hogy szerencséjük volt mert befele pattant, partizan szétesett, bezzeg tavaly alázták volna őket, ennyi pénzzel könnyű stb...

Ne legyen igazam, de úgy látom minden évben kell egy aktuális szidható. Ettől függetlenül hogy tény, a legtöbb pénz oda megy.
  • bakkerman
    Egyébként Nikolics megint lőtt gólt,kiharcolt egy büntetőt és ő maga lőtte,de ígyis kikaptak
  • DaemoonHunter
    Én erről nem kívánok vitát nyitni, nem is érdekel a politika. Engem az érdekel csak, ha valaki jó focit játszik, legyen az akár milyen háttérrel, vagy anélkül, mert így is lehet, csak nem itthon.
  • Muki100
    Sajnos politikai okokból vannak elrontva, hiába büszkék rá hogy ők mennyi pénzt tolnak be a magyar fociba.
    Arról nem is beszélve, hogy az MLSZ hozzá nem értők és maffiózók gyülekezete, Csányi sleppje ugyanolyan mint az előtte lévők voltak, ez pedig minden befektetést vagy szándékot csorbít.

Kiemeltek egy vidéki csapatot állami pénzekkel. (Az hogy 1-2 kiemelt csapat van az országban nem magyar találmány, de van ahol jól csinálják)
    Ennek a vidéki csapatnak szerintem minden szempontból, főleg az elmúlt évek eredményei és méret alapján csak a Debrecennek szabadott volna lennie. De a Vezér nem debreceni. Sousa szállította az eredményeket a kiemelt csapatnak, de egyrészt baromék akkor is baltával (vagy Gomessel) estek a Videotonnak, másrészt a Vezér álma nem csak az volt, hogy a Videoton bajnok legyen, hanem hogy saját csapata is legyen egy faluban stadionnal. Utóbbi álom súlyos milliárdokat vont el a valódi csapatoktól, közben Simicska és a NAV botrány miatt is megcsappantak a szponzori pénzek.
    És hogy mennyire a pártszékházban dől el a bajnoki cím meg a kupa sorsa? Őszintén, ki meri valaki jelenteni hogy nem volt az elmúlt 5 évben bundameccs az NB1-ben, mikor minden évben ment csődbe klub, Kecskeméten hasmenésük volt, meg zárták őket kifelé?
    A kiemelt klubok emiatt részben "steril" körülmények között edződnek a máltaiak meg bosnyákok ellen, ami szintén az eredményesség ellen van.
  • dave9004
    Még mindig a pénz beszél. Ezt a fradi csapatot most bármilyen mezbe öltözteted ezzel az edzővel mindenkit verne itthon.
    Vidit tönkrevágták valszeg a fradi javára. Szima rég nem tolja oda a pénzt ahova kéne a fociba. Hemi meg zsidóskodik de nem jön össze aprópénzből.
    Mikor a loki blbe ment volt pénz, mikor a vidi bement el be, ott volt az állam mögötte. Most a fradi mögött van. Az összes szponzor állami cég, meg kitudja mennyi folyik oda. Nyilvánvalóan messze a legtöbb pénz megy oda látatlanul mert ezt már elképzelni is nehéz miből fizetnek mindent mikor jegybevételt nyíltan leszarja kubi.
    Nekem mindegy am csak semmi nívója a bajnoki címnek főleg ha nyáron a partizán 5-6 góllal ejti majd ki a milliárdos nemzet csapatát.
  • DaemoonHunter
    A Fradi mindig is húzónév volt, és az is lesz. Ezzel az ég világon semmi gond, pedig én nem vagyok drukker. Ha csak transfermarkt adatokat nézek egy Vidinek, vagy Debrecennek illene a közelébe érnie(utóbbi ugyan úgy stadiont is "kapott"). Viszont: a tabella állás lefelé nézve nem azt mutatja, hogy a pénz dönt mindenről. Hiába vannak jó játékosaid, hiába kapsz lóvét infrastruktúrára, ha nincsen stratégia, klubkultúra és még sorolhatnám. Kidobott pénz az egész. Ha valaki nem tesz azért, hogy ezek visszakerüljenek a helyére, akkor azért csak önmagát okolhatja az adott csapat. Lásd BP honvéd, meg a filozófiák olvasztókemencéje szöveg Hamitől, aztán külföldi sajtóvisszhangok szerint is érthetetlen olaszos berendezkedés. Vagy Vidi, ahol volt egy spanyolos latinos régi Vidire hajazó játék, aztán tönkreverik az egészet Kovács Feribácsi szeme láttára(pedig ha másnak nem, neki van/volt fogalma róla mi is a megfelelő). Debrecen is évről évre hullámzik, szezonon belül is. És nem úgy hogy most rosszul megy a játék, hanem egyértelműen látható, hogy nem klappol valami a csapat egészére nézve. Ezeket a dolgokat vajon ki rontja el?
  • dave9004
    Azért itt most nem 1-2 milliárd különbségről van szó.
    Ez kb olyasmi pénzbeli differencia mint a kéziben a Veszprém v a Győr. Kivéve h ők bl döntőig eljutnak meg meg is nyerik.
    Olyan magyarokat csábítanak haza akiket csak a vidi tudott mikor viktorék még ott gondolkodtak. Majd kiderült h erős fradi kell a magyaroknak. Meg is van, csak európának nem szóltak, hogy jön a fradi
  • DaemoonHunter
    Igen is meg nem is.
    Nincs olyan, hogy ha pénz van, akkor minden van. Tudni kell élni, gazdálkodni azzal amit kapsz. Ehhez koncepció kell, hosszú távú gondolkodás. Sajnos ez utóbbi sok csapatnál nincs meg a vezetőség részéről.
  • dave9004
    Te nagyon nem vagy tisztában a helyzettel
  • Lópikula
    Nem a Fradival van a baj. Hol a tavalyi Vidi? Miért kellett eladni? Mi lett az erős és szimpatikus Győrrel? Miért tart most ott a Debrecen, ahol? A Fradi valóban magyar szinten erősödött, de a többiek mérhetetlen mélyrepülésbe kezdtek. Hol a Loki BL csoportköre, az erős és jó játékú EL körös Vidi? Sehol. Ez a baj....
  • Muki100
    De ha egyszer tényleg így van?
  • DaemoonHunter
  • dave9004
    Ja kurvaizgalmas amióta Viktor mindig választ egy csapatot magának amit bajnokká pénzel
  • Lópikula
    Legalább akkora mint tavaly a Vidié. Érdekes ha mi nyerünk bajnokságot vagy nekünk áll a szekér már jönnek a nagyokosok.
  • dave9004
    Nagy fegyvertény lesz.
  • banok
    belinkelnéd azt a bonyolult című oldalt ahol ezt lehet figyelni? :)

Ja és HAJRÁ FRADI!!!! JÖN A 29.!!!! :)
    Utoljára szerkesztette: banok, 2015.08.23. 18:38:50