Magyar Foci
  • Kaplan
    Először is azt rettentő hibás dolognak tartom, hogy ilyenkor az egyik reakció az, hogy burkoltan, vagy nyíltan, de mindenképp bírálva vannak azok az emberek akik regisztrálnak és jegyet vásárolnak a meccsre, majd szurkolnak a maguk módján. Én kint ültem faterommal Görögország ellen az oldallelátón, nem vagyok ultra, de szeretek szurkolni. Körülöttem fiatal srácok ültek, illetve ugyancsak gyermekek az apjukkal, mi pedig állandóan torkunk szakadtából üvöltöztünk. Ennek ellenére én éreztem magam kényelmetlenül, hogy a mellettünk lévők tulajdonképpen hülyének néznek minket.

Mégsem gondolom azt, hogy az volna a helyes módszer, hogy szapuljuk ezeket az embereket. A lehető legtöbb eszközzel, nyitottsággal és barátsággal kellene megmutatni nekik a szurkolás ezen formáját.

"Ez itt a fő gond: " ...körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának."

Azért az MLSZ is mutathatna tisztelet azok felé, akik eddig mindenhova elkísérték a válogatottat (CB), és botrány, balhé sem fűződik hozzájuk. De nem, inkább addig alázza őket ameddig csak lehet."

Erről pedig leírtam, hogy mit gondolok: "Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől." Az erkölcsi felülkerekedésnél szerintem nincs nagyobb fegyver.