Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Ott a tetején van a nagy T betű.
Egyébként ez se csúnya, mondjuk lehet tényleg fura, hogy pont az új stadion mellé, de talán a szurkolók is elférnek majd...^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csak pont a forgalmas helyről nem
passatgt
másik 2(3?) oldalról látszik a stadion😊 irodaház lesz egyébként

biztos ócsó volt a telek 😄
bakkerman
Ez mi lesz,pláza? Amúgy nem értem a koncepciót,felhúznak egy szép stadiont,amit lehet mutogatni a nyugatnak,erre elébasznak egy ilyen nagy valamit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
a bádogsast nemigen fogja érinteni az építkezés

Dum spiro, spero.

Jim Morrison
költözhet a fradi sas <#fogmosas>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
lehetne, de azt hiszem ez nem az a világ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
ezek már olyan összegek, mint amiket egy osztrák csapat kap pl, ebből már azért lehet fejlődni, legalábbis remélem😊

passatgt
Carillo: "Mindenki elégedett lehet a bajnoki címmel, különösen, ha hozzátesszük, hogy olyan csapatokat előztünk meg, amelyek költségvetése jóval nagyobb, mint a Videotoné."

Pluskast

Ez az évszázad vicce 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.18. 10:38:44

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman
Szerintem koteles benyujtani a licenckerelmet minden feljutasra eselyes csapat,aztan majd a vezetok eldontik hogy ha megis kapjak indulnak-e

dave9004
akkor mi a francnak kértek és kaptak licencet?
Zenszkij
Micsoda egy mezőny!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
állítólag a békéscsaba nem akar nb1-ben indulni

Az a durva ebben, hogy a sporttv évek óta rekord összeget fizet a tv-s jogokért, ezek után pedig még meg akarják mondani nekik, hogy ne közvetítsenek már annyit?
bakkerman
ha már nb2

Nem értem hogy akarják nyártól az nb1-ben látni a kövesdet,mert tegnap kikaptak a siófoktól egy 94. perces büntetővel,ami azért nem azt sugallja,hogy őket fel kell rakni mindenáron...Vasas meg fixen feljutott

Jim Morrison
Épül a gyirmóti stadion!

ressy14
akkor szerintem induljon csak a Fradi, mennyivel jobban nézne ki az átlagnézőszám, az mlsz villoghatna vele.

Dum spiro, spero.

mooo
DaemoonHunter
A létszámcsökkentés már eleve hozhat egy többtíz százalékos nézőszám növekedést! Hiszen statisztikával kihozható, kevesebb, de nagyobb nézőszámú csapat meccsei vs lagymatag jelen, az előrelépés megk... ja nem.

LasDen
kevesebb szar lesz a tv-ben. csak támogatni lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman

LasDen
"normális"

Muki100
16-nál látjuk hogy elfér mert nincs elég tőkeerős klub, de 12-nél már nagyon elveszi a helyet egy normális csapat elől a gyakadémia.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bakkerman
Szerinted? Ugy nez ki a jelenlegi mlsz veziiiirkar mint akik belatjak a hibaikat? 😄 En kimerem jelenteni hogy jovore 12-es lesz a bajnoksag...Aztan remelem tevedek legalabb a Szpari maradjon

hát mivel úgy tűnik, idén nincs kegyelem, ezért igen kicsi az az esély, ezért írtam, hogy "szinte biztos"
passatgt
és arra nincs esély?😄

Nem lehet, hanem szinte biztos, Csányibá azt mondta, hogy most már csak az lehet MB1-es a maradékból, akik bizonyítani tudják, hogy az MLSZ nézett be valamit.
smith09
Hetek óta cikkeztek már erről a váltásról, ettől függetlenül lehet a Kecskemét nem lesz nb1 -es.....
bakkerman
Bekő Balázs
Kecskemét----->DVTK

Ő már tudja vajon,hogy lerakják a Kecsót,vagy csupán szakmai szempontokból döntött?<#phone>

banok
De az sok lóvéba kerül...
Utoljára szerkesztette: banok, 2015.05.14. 18:42:38

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
légiósok kellenek, csak nem ilyen senkik....

bakkerman
kellenek-e a légiósok flame ON!

ReszegKoldus
Nyilván, épp ezért voltak jók a "régi szép idők", amikor nem kellett feleslegesen szarakodni személyes adatokkal

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

de ne magadból indulj ki, sokszor tapasztaltam már más sportágaknál is, hogy a sok birka kezdés előtt 20 perccel beáll a sorba aztán 2 pénztárra állnak 3-400-an, amit le kéne rendezni még kezdés előtt, na most ha ehhez hozzáadjuk azt is, hogy a vásárláshoz egyesével mindenkinek rögzíteni kellene a személyes adatait is, akkor máris nem olyan egyszerű a helyzet
ReszegKoldus
akkor lehet, hogy csak szerintem van több értelme ilyen biztonsági intézkedésnek ott, ahol 50 ezren vannak, mint mondjuk egy Puskás Akadémia - MTK meccsen
én néhány kivételtől eltekintve régen is tudtam sorban állás nélkül jegyet venni, legfeljebb nagyobb meccsnél, vagy ha közvetlenül meccs előtt akartam, akkor volt sor
olyankor biztos érdemes online jegyet venni, amikor várhatóan gyorsan elfogy az összes (vagy ha messze van a pénztár), de ilyen magyar bajnoki meccsnél nem hiszem hogy előfordul mostanában 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy hányan járnak meccsre, ez csak biztonsági intézkedés, viszont előnye, hogy a neten lehet jegyet venni sorbanállás nélkül, ha engem érdekelne ez a szerencsétlenkedés és lenne kártyám, én biztos, hogy a neten vennék minden jegyet
ReszegKoldus
tőlünk nyugatabbra lehet, hogy van értelme gyorsítani, ha több tízezer embert engednek be vele pár perc alatt, itt már annak örülnek, ha egy teljes forduló alatt kimennek ennyien...
nem biztos, hogy ilyen baromságokban kéne követni a nyugatot, bár végül is a focisták is követik a nyugati focistákat a hajviseletükben, de nagyjából ennyiben ki is merül a dolog
most ezek a kedves nagy tudású vezetők vagy azt hiszik, hogy nyugaton azért mennek ennyien meccsre, mert rajta vannak a személyes adataik a jegyen, vagy egyszerűen hülyének próbálnak nézni mindenkit, szerintem az utóbbi, mondjuk megnézve a tegnapi sajtótájékoztatójukat, akár az előbbit is el tudnám képzelni 😄

tőlünk nyugatabbra szinte mindenhol ráírják a személyes adataidat a jegyre, tehát követjük a nyugatot, csak meg van gyorsítva kártyával a vásárlás, plusz most már oda sem kell sétálnod a pénztárhoz, nem kell kiállni a sort, megveheted a jegyedet pár kattintással a neten
ReszegKoldus
vagyis direkt beraktak egy lassító folyamatot, hogy utána a kártyával gyorsítsák...logikus
így most úgy néz ki, hogy a töredéke megy meccsre ahhoz képest, mint mikor csak oda kellett sétálni megvenni a jegyet akár meccs előtt fél órával 😊

passatgt
De azóta kötelező lett személyigazolás, tehát most ez úgy nézne ki, hogy odasétálsz, bediktálod az adataidat(szig.szám, születési idő, anyja neve), és utána kpasz csak jegyet. Ez minden alkalommal, ha jegyet veszel. A kártyával meg ezt nem kell végijátszani.

ReszegKoldus
nem értem ezt a "kártya gyorsítja a jegyvásárlást" dolgot, nekem elég gyors volt az is, hogy odasétáltam a pénztárhoz, megmondtam hova kérek jegyet, kifizettem és kész 😄

passatgt
egyik döntésbe se tudok belekötni, szerintem korrekt

"belédfagyott a hang, te gechi 😄"

"sipos jencinek miért jár a szája? vmit rág? vagy agyhalott?"
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.05.13. 16:08:20
Jim Morrison
"Társaságban mit suttogsz?" 😄

"sztem kéne egy megye kártya is, amivel megyén belül lehet meccsre menni, így aki jár idegenbe simán tud még ultizni is a sok buzi kártyával"

ennyi faszságot 😄

dave9004
szpariért kár lesz.
Jim Morrison
úgy tűnik még ő se tudja pontosan mi az ábra, neki is a mellette ülőket kell megkérdeznie 😄

passatgt
200-300 milla pluszt kaphatnak a csapatok, ha betartják, hogy csak 3 külföldi van a kezdőben, állítólag ez 1-2 csapatnál az éves költségvetés. Ez azért elég jó