32945
Magyar Foci
  • karajjj
    Debrecenben megint kezdték volna a halasztgatást, erre jött az MLSZ és:

"A BL-ben és az EL-ben induló magyar csapatok, éppen a nemzetközi versenyképességet erősítendő, más összetételű keretet alakíthattak ki, mint azok, akik nem indulnak az európai kupákban, így a heti két mérkőzést jelentő sorozatterhelés nem okoz váratlan problémát."
  • Muki100
    Ciprusi, kazah, azeri, finn csapatok rendszeres vendégek az EL csoportkörben.
  • DaemoonHunter
    Még mindig azt mondom, hogy nincs összeérve a csapat. A bate menni fog otthon gőzerővel, ráadásul kiismerték a vidi egyenlőre viszonylag kezdetleges játékát, és ügyesen romboltak. A hazai pálya, szurkolók is sokat jelent, főleg, hogy a magyar csapatok nem igazán tudnak érvényesülni nagy nyomás alatt. Kíváncsi leszek azért mit talál ki Casoni, de világraszóló támadásokat nem várok.
  • passatgt
    Most már csak az van hátra, hogy idegenben megszerezzük a győzelmet és a továbbjutást, és ezt is tesszük majd” – mondta Bernard Casoni az M4-nek.

Mintha Gomes-t hallanám, ő volt az, aki minden fordulóban mondta, hogy megnyerik a bajnokságot:D
  • passatgt
    Nem lehetetlen, kb semmit nem csinált a bate egész meccsen. Ezt a vidi is tudná játszani idegenben, találunk egy gólt és kész:)
  • smith09 #30972
    Remélem tovább jut a csapat. Aztán majd történik valami.
    DVSC nek szerintem nehezebb lesz, de az holnap este kiderül.
  • bakkerman
    Valoszinuleg lesz ALBAN (!!!) csapat az EL fotablan,a Skenderbeu megverte a Milsamit 2-0ra idegenben,a tovabbjutasukkal mar meglesz a fix EL...
  • bakkerman
    Mindenkepp jobb mint egy vereseg de tovabbjutas szempontjabol ennyi volt a dolog,nem hiszem hogy 2 alatt tudna majd tartani a BATE-t kint a Vidi
  • Shep
    Sovány ez az 1-1, de legalább nem kaptunk ki, majd idegenben kapunk ,vagy 3-at azt jöhetnek haza.
  • dave9004
    0-1...
  • passatgt
    most ivanovics jól tolja, lehet lassan formába lendül
  • DaemoonHunter
    A hajtás, iram jó. A játék is rendben van, a Vidi már régóta ezt játssza ilyen olyan szinten. Viszont ami gond, hogy később ezt a játékot be fogják limitálni a játékosok tudásszintjei, az akadémiák pedig még nem képesek kitermelni gyors gondolkodású játékosokat olyan mértékben, hogy összeszokott brigád legyen a csapatból...márpedig a kispasszos technikás focihoz ez kell, no meg csatár is, nem is egy.
  • passatgt
    ezt rendszeresen eljátsza:)

amúgy ilyen játékkal ki lehet esni...
  • Shep
    Hajdú B. "Videotonnál az elől lévő emberek, Gyurcsány" :DDDDDDDDDDDDDDD
  • DaemoonHunter
    Döntetlennel felérő, kiharcolt 0-3 -ra tippelek.
  • bakkerman
    Nagyon fontos lenne hogy ne kapjon golt a Vidi,csak akkor marad realis esely a visszavagora. (persze ha nyer a Vidi 6-2-re akkor nincs mirol beszelni :DDDDDD )
  • dave9004
    0-0
  • passatgt
    Tippek esti meccsre?
  • dave9004
    én már csak amiatt amit Finnországban csinált ellenük az MLSZ nem megyek ki.
    egy kurva bocsi, v elnézést h utálunk mint honfitársat, elfért volna.
    Hamar felejt mindenki.
  • Darthmushroom
    Már nem azért, de elég zavaró az h tavaly romániába ez a CB meg többi kint lévő magyar "hősként" volt tisztelve mert milyen hangulatot csinált a legnagyobb rivális otthonában is.. most meg mindenki ócsárolja őket mert van egy véleményük és az mellet ki is állnak.

am vissza lehet nézni h mi volt kint meg a játékosok meg a stáb véleményét a kint szurkoló magyarokról.
  • Densie
    Áruld már el mi tiltja meg, hogy kiváltsanak egy kártyát és neten megvegyék a jegyüket? Félnek, hogy kikerülnek az adataik? Egyszért senkit nem érdekelnek az adataik. Gondolom az ultrák csak TOR mögül neteznek,a fizujukat is borítékba kapják és telefonjuk sincs, mert még a végén kikerülnek az adataik...
  • Kaplan
    Először is azt rettentő hibás dolognak tartom, hogy ilyenkor az egyik reakció az, hogy burkoltan, vagy nyíltan, de mindenképp bírálva vannak azok az emberek akik regisztrálnak és jegyet vásárolnak a meccsre, majd szurkolnak a maguk módján. Én kint ültem faterommal Görögország ellen az oldallelátón, nem vagyok ultra, de szeretek szurkolni. Körülöttem fiatal srácok ültek, illetve ugyancsak gyermekek az apjukkal, mi pedig állandóan torkunk szakadtából üvöltöztünk. Ennek ellenére én éreztem magam kényelmetlenül, hogy a mellettünk lévők tulajdonképpen hülyének néznek minket.

Mégsem gondolom azt, hogy az volna a helyes módszer, hogy szapuljuk ezeket az embereket. A lehető legtöbb eszközzel, nyitottsággal és barátsággal kellene megmutatni nekik a szurkolás ezen formáját.

"Ez itt a fő gond: " ...körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának."

Azért az MLSZ is mutathatna tisztelet azok felé, akik eddig mindenhova elkísérték a válogatottat (CB), és botrány, balhé sem fűződik hozzájuk. De nem, inkább addig alázza őket ameddig csak lehet."

Erről pedig leírtam, hogy mit gondolok: "Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől." Az erkölcsi felülkerekedésnél szerintem nincs nagyobb fegyver.
  • passatgt
    Szerintem nélkülük is teltház lesz...
  • Grenzjager
    Ez a magyar adatkezelés és információgyűjtés regisztrációval maga a Hollywood, az pedig, hogy kártya nélkül már 2 (!) budapesti helyen vehetsz jegyet az egész országban maga a siker, bravó. Igazán szép konc az MLSZ-től, prímán is kommunikálják.

Magyarországon ismeretlen az tény, hogy akinek van jegye az előző idegenbeli meccsre, annak bármilyen elővásárlási joga lenne. Magyarországon a regisztráltnak van joga. Akkor majd ők fogják alkotni a 12. játékost, akik a holtponton átsegítik a csapatot, mint a finnek ellen itthon is "tették".
    Ha pl egy 15-18 fős vidéki brigádból (akik mindig együtt mozogtak) csak 4-en tudnak jegyet venni, mert 11 fő úgymond el lett lehetetlenítve, akkor a többség se megy ki, szolidaritás, szurkoló a szurkoló felé, ennyi.
    A 18 ezer jegy kevés így (kb 2 ezer a románoké), egy ilyen meccsre sokkal nagyobb az igény.
  • Densie
    Amúgy ki tiltotta meg, hogy meccsre menjenek? Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint bárki másra. Megadod pár adatod és vehetsz is neten jegyet. De ehelyett inkább megy a rinya facebookon -ahonnan mondjuk azt is megtudni, hogy melyik mikor lett szobatiszta - , hogy nem részesülnek speciális elbánásban.
  • Grenzjager
    Ez itt a fő gond: " ...körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának."

Azért az MLSZ is mutathatna tisztelet azok felé, akik eddig mindenhova elkísérték a válogatottat (CB), és botrány, balhé sem fűződik hozzájuk. De nem, inkább addig alázza őket ameddig csak lehet.
  • Kaplan
    Én elfogadom a döntésüket, de nem értek vele egyet. Engedelmeddel bemásolom ide, amit a Trollfoci oldalára írtam. Szerintem most elszalasztottak az ultrák egy kiváló lehetőséget arra, hogy szembeköpjék az MLSZ-t.

"Megmondom őszintén, nem teljesen értem, hogy az MLSZ kártyával mi a probléma. De tényleg, mit is kellett megadnom? Annyira jelentéktelen, hogy már nem is emlékszem. Talán név, születési hely, idő, édesanyám neve és mintha még a személyi igazolvány szám rémlene. De ez nem biztos, Mindemellett hozzáteszem, hogy ezen adatokat már a legtöbb internetes regisztrációnál, webshopos vásárlásnál meg kell adni. Én rettentően sajnálom, hogy így döntött a Carphatian Brigade, megértem, hogy körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának. Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől. Hiányozni fog minden egyes ember, aki kint ragad/nem vesz jegyet erre a mérkőzésre és remélem, hogyha nem is a stadionban, de máshol velünk együtt szurkolnak majd. Én bent leszek, van kártyám és basszuk már meg a románokat!"
  • Grenzjager
    Ki sírt? Csak nem mennek meccsre, ennyi. Most végre bizonyíthatnak a kártyások, csak leszurkolnak majd pár száz románt. A meccsre szóló jegyek értékesítését is nézd át, vidékiek ((kártya nélküliek az országban két pesti helyen vehetnek jegyet) és kártyátlanok előnyben.

Érdekes amikor kint volt 3 ezer magyar szurkoló Bukarestben, akkor senki sem köpködte a magyar ultrákat Magyarországon. Most meg már megint mindenért a ők a hibásak, a kurva elnök a sittes haverjaival soha, a csapatát csődbe vivő tolvaj elnök szintén soha, a felnőtt csapatnál soha a büdös életben nem dolgozó nevesincs Storkot kinevező mlsz arcok közül senki.

Most újra bizonyíthatnak a kártyások, hogy mennyire a csapat szurkolói, hajrá csak keményen mint eddig, hangos ütemes taps ülve hipphipp, ettől jön lázba a magyar csapat, és remeg meg a román lába.

..szóval még mindig a szurkoló érezze magát megtisztelve, hogy kimehet egy magyar válogatott meccsre... Máshol a foci van a szurkolóért.
  • Densie
    Lehet egyedül vagyok ezzel, de kurvára elegem van már az ultrák folyamatos sírásából. Kompromisszumkészségből engednek nekik, erre válaszul hisztiznek tovább. Előadják a nagylegényt, de igazából csak fosnak, hogy el balhé után esetleg előveszik őket. Érdekes a lengyel ultrák, akkor is odatették magukat mikor volt kártya lengyelországban, ezek meg csak szájhősök.
  • tototto
    Ezt mondjuk pont nem a románok ellen kéne most eljátszani, pláne ,hogy kártya sem kell, szurkolók nélkül annyi esélyünk se lesz mint amúgy
  • Darthmushroom
    Carpathian Brigade [cb09.hu]
    Szurkolótársak!

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem megyünk be a románok elleni meccsre. Az egyenetlen jegyvásárlási feltételek elfogadhatatlanok számunkra. A mérkőzésre közös meccsnézést szervezünk, melyről a részleteket később közöljük. Köszönjük megértéseteket!

HAJRÁ MAGYAROK!
  • karajjj
    Már nem kötelező, viszont akkor személyivel tudsz csak jegyet menni és emiatt az ultrák nem mennek vissza, mert nem a kártya, hanem a regisztráció ellen tiltakoznak.
  • bakkerman
    Ugy tudom naluk kellett igen
  • Densie
    DVTK-nál van kártya?
  • passatgt
    "Arturo Álvarez távozását délután megerősítette a Videoton labdarúgócsapata a hivatalos honlapján."...
  • DaemoonHunter
    Akik rendelkeznek ilyen kifejezéssel, azok ellen mind azok :D
  • dave9004
    Egy portugál spanyol stílus ellen a magyarok lófingok.
  • DaemoonHunter
    Plusz még nem ártana "versenyhelyzetbe" hozni...Gera minden megmozdulásán látszik az angol focisuli, alakja ellenére simán mer ütközni, nem félti magát. Sok minden hiányzik a mi focinkból amit nem tud egyik gyakadémia se beoltani a falábúakba. Már egyszer leírta valaki, mindenki mindent csinál egy kicsit itthon, de senki se csinál semmit igazán.
  • bakkerman
    Kovacs Pistike lehetne egy olyan szintu iranyito,csapatmozgato emberke mint Gera,de sajnos ot nem kezeli jol a Vidi,plusz o egy vekony dongaju srac,nemzetkozi szintre nagyon keves az o fizikuma. Persze vannak meg voltak peldak,hogy "pehelysullyal" is lehet klasszis teljesitmenyt hozni (lasd Neymar elso Barca eve,csont es bor volt), de ahhoz nagyon kiemelkedo technikai tudas kell. Szoval ra kene pakolni szintiszta izombol egy jo 5-6 kilot de erre nyilvan szarnak fehervaron
  • Muki100
    Ha előfordul olyan mint a múltkori sorozatban a törököknél, vagy most a görögöknél akkor már lehet számolgatni.

Ja és Gera 39 éves lenne a VB-n, ami gond mert úgy látszik a pótlása még meg sem született, nem hogy kitermelte volna már a Gyakadémia.