Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez se csúnya, mondjuk lehet tényleg fura, hogy pont az új stadion mellé, de talán a szurkolók is elférnek majd...^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez az évszázad vicce 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.18. 10:38:44
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem értem hogy akarják nyártól az nb1-ben látni a kövesdet,mert tegnap kikaptak a siófoktól egy 94. perces büntetővel,ami azért nem azt sugallja,hogy őket fel kell rakni mindenáron...Vasas meg fixen feljutott

Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kecskemét----->DVTK
Ő már tudja vajon,hogy lerakják a Kecsót,vagy csupán szakmai szempontokból döntött?<#phone>#phone>
Utoljára szerkesztette: banok, 2015.05.14. 18:42:38
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
én néhány kivételtől eltekintve régen is tudtam sorban állás nélkül jegyet venni, legfeljebb nagyobb meccsnél, vagy ha közvetlenül meccs előtt akartam, akkor volt sor
olyankor biztos érdemes online jegyet venni, amikor várhatóan gyorsan elfogy az összes (vagy ha messze van a pénztár), de ilyen magyar bajnoki meccsnél nem hiszem hogy előfordul mostanában 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
nem biztos, hogy ilyen baromságokban kéne követni a nyugatot, bár végül is a focisták is követik a nyugati focistákat a hajviseletükben, de nagyjából ennyiben ki is merül a dolog
most ezek a kedves nagy tudású vezetők vagy azt hiszik, hogy nyugaton azért mennek ennyien meccsre, mert rajta vannak a személyes adataik a jegyen, vagy egyszerűen hülyének próbálnak nézni mindenkit, szerintem az utóbbi, mondjuk megnézve a tegnapi sajtótájékoztatójukat, akár az előbbit is el tudnám képzelni 😄
így most úgy néz ki, hogy a töredéke megy meccsre ahhoz képest, mint mikor csak oda kellett sétálni megvenni a jegyet akár meccs előtt fél órával 😊
"sipos jencinek miért jár a szája? vmit rág? vagy agyhalott?"
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.05.13. 16:08:20
"sztem kéne egy megye kártya is, amivel megyén belül lehet meccsre menni, így aki jár idegenbe simán tud még ultizni is a sok buzi kártyával"
ennyi faszságot 😄