Magyar Foci
-
Én elfogadom a döntésüket, de nem értek vele egyet. Engedelmeddel bemásolom ide, amit a Trollfoci oldalára írtam. Szerintem most elszalasztottak az ultrák egy kiváló lehetőséget arra, hogy szembeköpjék az MLSZ-t.
"Megmondom őszintén, nem teljesen értem, hogy az MLSZ kártyával mi a probléma. De tényleg, mit is kellett megadnom? Annyira jelentéktelen, hogy már nem is emlékszem. Talán név, születési hely, idő, édesanyám neve és mintha még a személyi igazolvány szám rémlene. De ez nem biztos, Mindemellett hozzáteszem, hogy ezen adatokat már a legtöbb internetes regisztrációnál, webshopos vásárlásnál meg kell adni. Én rettentően sajnálom, hogy így döntött a Carphatian Brigade, megértem, hogy körülményes a kártya nélküli jegyvásárlás. Nyilvánvalóan az volt a cél, hogy ellehetetlenítsék, vagy csak a minimális esélyét hagyják meg az igénylés ezen formájának. Mégis, azt gondolom, hogy mikor máskor, ha nem most kellene megmutatni, hogy szervezetten, vidékről, Budapestről, oda tudnak menni és meg tudják venni a jegyeket ezek a szurkolók. Ennél nagyobb elégtétel szerintem nem is létezne, számomra rendkívül szimpatikus volna, ha azt látnám, hogy Titeket, tényleg, de tényleg semmi nem tántoríthat el ettől a meccstől. Hiányozni fog minden egyes ember, aki kint ragad/nem vesz jegyet erre a mérkőzésre és remélem, hogyha nem is a stadionban, de máshol velünk együtt szurkolnak majd. Én bent leszek, van kártyám és basszuk már meg a románokat!"