| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Most futottam bele ebbe a szimbe és kipróbáltam a demot. Nagyon tetszik, szeretem a formula autókat és eddig érzésre ez tűnik a legélethűbbnek. Az rFactor modjai elbújhatnak mellette. A megvételén még gondolkodom, mivel a demoban egy autó van (1600) ez alapján nem könnyű eldönteni a dolgot. Ha lenne benne minimális AI akkor nem gondolkodnék de ez online szim. Az AI jó lenne hogy tudjak gyakorolni. Mindenesetre a demo alapján a fizikája üt mindent, legalábbis szerintem.
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy ennek volt egy régebbi verziója ami sima netkar névre hallgatott és az behalt. Szívesen kipróbálnám, de a google sem segít mert a linkek halottak, ezt a régi netkart nehéz beszerezni. Ha esetleg valakinek még megvan, akkor örülnék neki, mintahogy annak a verziónak is, amelyben egy F1-es autót lehetett kipróbálni egy külön pályán. Ezek alapján legalább tudnék tájékozódni hogy milyen irányban fog fejlődni a netkar pro.