| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Az alap skin-ek (?!:P) valoban hianyosak, de mivel szabadon bovithetok, festhetok, igy boven jo. "Ingyen" auto, tudjuk mennyi eroforras all rendelkezesre az nKP-nel (Kunos:P), igy szerintem, felesleges elvarni, hogy meg skineket is festegessen;) Nehany napon belul, letoltheto volt egy tucat skin. Es valjuk be oszinten, sokadlagos problema;) Persze, ha fizetos auto lett volna, es foleg valami hivatalos, nem kitalalt, akkor kellettek volna a skinek. De igy, minek?:)
A serules nKP-s, engine fuggo, nem sokat lehet vele kezdeni. Az atlag nKP-stilushoz kepest viszonylag hasznalhato.
Az auto modell is olyan amilyen. Mar a megjelenesenel is irtam, egyertelmuen elmarad az eddigiektol. Elsosorban mert "kitalalt", nincs pontos alapja, masodsorban valszeg azert, mert "ingenes":) A celnak megfelel:P
A default setup kerdes mar macerasabb;) Mondhatnank, hogy az ISR tulertekelte, es azt is, hogy Te elvakultan utalod:)
Szerintem, a problema abban keresendo, hogy az auto alap mukodese, igy a setup-ja, elsosorban szubjektiv, egyeni elvaras, sajat vezetesi stilus kerdese, ki, mit, hogyan szeret, hogyan vezet.
Lehet, hogy van annyira jo a def.set., mint ahogy az ISR gondolja, es az emberek varnak tole tobbet, mert azonnal masik autohoz, masik programhoz hasonlitjak, ugy szeretnenek vele menni, ahogy megszoktak, es nem ugy, ahogy az autotol alapbol elvarhato;)
De teljesen mindegy, ezt is lehet gyartani hozza, senki se az alappal megy.
De biztato, hogy az ISR tesztelte, ennyire magasra ertekelte, es az is, hogy Huttu (bar lehet, hogy csak egy video erejeig, de) tesztelte:)