| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Meg kell írni rendesen...manapság sok szimes cockpit-ben, vagy több monitor előtt nyomja, ...azért kicsi igazán bele kellene hogy férjen, engem komolyan nem érdekelne hogy a szél iránya szögben és sebességben helyesen nyomja oldalba vagy szembe az autómat...csak legyen egy pici ebből, legyen egy kicsi hujjogás-duda, behalljam a hangosbeszélőt néhol, legyen élő a rádiós dumám, motorhangok kidolgozva, szélvédő koszolódik, a pálya szennyeződik...és ez valóban így van, tehát akár olaj, akár feltört aszfalt, az ott van és mindenkinek ott van, és a rádión rámszólnak minden körben amíg ott van.
..ha most végigolvasod amit nagy hirtelen leírtam, ezek jó része itt-ott megvan, a másik része nem igazán terhelné a gépet, a fenmaradó része meg kicsit..és még alkudni is hajlandó vagyok....szal nem ellibbenő zeppelinről álmodom, meg alakzatban hasító vadászgépekről....a felszáradó aszfalt meg férjen már bele 2011-ben..:))