• b-type
    Lehet szapulni az rFactor-t, attól még szeretjük..vagy kedveljük. :)
    Mindenképpen nagy ugrás volt az F1C-hez képest...hűű miket álmodoztunk még az F1C ETCC ligájából...hogy majd ilyen lesz, meg olyan lesz az rFactor-ban....aztán megjelent az rFactor, és mi még ültünk a s'günkön vagy másfél évig :DDDD
    ...mert nem volt hozzá semmi,..de egyébként jó volt emlékszem.
    A mostani helyzet viszont egészen más...kicsit keményebb a felhozatal, persze hogy nagyobbat kell domborítani, ha azt akarják hogy Alex-nak felszaladjon a szemöldöke...(nem fog).
    Az iRacing nekem nem kell, de azért szoktam olvasgatni...és még azt is megeszem hogy ez is egy jövő a szimeknél.
    De nem az én jövőm az ziher...egyenlőre legalábbis.
    Nekem speciel pont jó lenne ez az NKP...kasztnis autókkal.
    Az amit az ember lerajzol...hogy legyen sokkal barátságosabb (és igazibb!!) setup, legyen hangulatosabb a pályán való körözés...nem átszaladó gnucsordára gondolok Kyalami-ban, csak valami életre...mert olyan elbszott sivár tud lenni ez a szimezés néha hogy ha nem lennének itt-ott bitang motorhangok (rFactor mod), illetve jó vezetési élmény (nKp)...jó pályák...ez spec mindkettőre igaz,...és az online lehetőség, akkor csinálná a ló....
    De néha még így sem az igazi...pl. az Auszi szigetpályán sirályokat és kígyókat szoktak elütni, és a célegyenesre fordulva néha akkorát fog az oceán felől érkező szél hogy betorpan a technika... hol jön ez át??!...milyen is Phillip Island? aha, nem rossz, van egy trükkös kettős törés a célegyenesre nyitó jobbosban, az egyenes végén egy bitang féktáv, és két ejtés a pályán....pedig ennél jóval több, és nem csak ez a pálya...Monza, Brands Hatch szellemiségéből sem érezni semmit, vagy a Spanyol őrültekből.....a bringásoknál hol lenne egy baszk hegyi szakasz az üvöltöző drukkerek nélkül?!...csak az aszfaltcsík...de az milliméterre lézerrel lőve.
    Szal ja, jól el van keffentve ez az egész....de meg is érdemeljük, mert addig mondogattuk hogy a grafika meg a körítés nem számít egy jó szimesnél, míg elhittük.
    :)