| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
nem tudom mi a bajod, de ne ess már át a ló túloldalára. :)
lassan az van, hogy te folyamatosan szapulod az rFactort, hogy igy meg úgy szar módok meg, etc, az iracing a király, mert hivatalos, meg mondogatod mi nem lesz benne az rfactorban (ami aztán elvileg mégis benne lesz ugye...), aztán a végén jön a nagy csattanó és elküldesz f1 2010-ezni. poénnak elmegy, de azért szimesként ne hasonlitgassuk már az rfactort egy f1 2010-hez, ok? rFactorban nem lesz hivatalos járgány? amiben szakértők segédkeztek? szerintem lesz, szóval ott is hivatalos adatokból meg minden dolgoznak szerintem hozzáértő emberek. de persze lehet ezt te jobban vágod.
az meg szép dolog, hogy az iracing így meg úgy fejlődik, de attól a setup kérdés nagyon nem másodlagos kérdés egy átlagszimesnek.
meg már megint a látvánnyal jössz, amikor én felsoroltam korábban egy csomó mást is. jobb/újabb FFB, klassz pályák, dinamikus időjárás, jobb AI, minden javul a játékban, de te folyamatosan azt hajtogatod, hogy hát ha neked a látvány számít akkor léphetnél árkádozni is. kicsit uncsi... meg lassan kezdem azt hinni, hogy én vagyok az égő, hogy várok egy olyan gammát aminek az elődje sokáig a legjobb volt a piacon.... ahogyan ez is az lehet összetettségre, mert a nKPro hiába cseszett jó, ha nagyon kevés a pálya, és semmi AI nincs. LFS meg hiába jó, ott megállt az élet. Ne kertelj, MONDJ! nekem EGY olyan gammát akkor, ami offline/online játékra jobb és reálisabb lesz mint az rfacor 2. Kíváncsian várom.
alapból nem érted hogy értettem a setup dolgot, az iR fizet valakinek azért, hogy normális setupok legyenek minden járgánynál, ne ilyen mondvacsinált szarok legyenek alapból. mert kábé mintha semmi nem lenne. pláne ha köridőt is nézem hozzá.
amúgy meg még mindig túl van misztifikálva az iracing, meg ez a hivatalos adatokból készült minden meg etc. ki nem tojja le igazából? oké jól hangik, pláne ha pályák, de mivel soha nem vezettem f1-es kocsit tőlem aztán lehet akármilyen majdnem. nyilván egy szimuláció lényege az, hogy az eredetit "lekopizza", de ahogy a való életben, itt a szimesek között is a VERSENY és az érzés a lényeg, azt hogy egymást "szivatjátok" körökön keresztűl. mindenki alatt ugyanolyan fenevad van, mindenki kezdjen azzal valamit amit a segge alá toltak. ahogy a való életben is.