| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
sőt tovább megyek!
szokták volt mondani, hogy többféle jó beállítás van egy kocsira, ki így, ki úgy szeret menni, én ezzel mai napig vitatkozok, szerintem tökéletesen optimális beállítás a legjobb időhöz nem sokféle van. illetve nagyon kevés.
az iRacing mit csinál? kiad nevetséges setopokat a pályákhoz, aztán ha a belét kitaposod a járgánynak akkor is másodperceket vernek rád. gratulálok...
megoldás: fizetni egy ill több PRO versenyzőnek (setuponként), aki minden pályára készítene maximum 2-3 féle setupot (leggyorsabb, gyorsabb, stabilabb vagy tököm tudja. aztán válassz.
ezt ugye lehetne bonyolítani is kicsit, de kezdésnek ez nem lenne rossz.
igy nem kellene szerencsétlen tehetséges szimeseknek a fórumokon setupokért könyörögni/keresgélni félórákat. (akik jól vezetnek ámbátor leszarják a setup részt, vagy csak egyszerűen nem fizikázni akarnak, hanem gyorsan VEZETNI)
Tudjátok mi még a gáz, maga a rendszer. Megtaláltál 12 frankó setupot az iracinghez, következő szezonban általában dobhatod ki... és keresgélhetsz megint, ami néha nagyon nem egyszerű, vagyis a keresés az, csak a találatok nem jönnek ugye.
ezzel ellentétben majd jön az rfactor 2, ami szvsz bámulatosan hangulatos gamma lesz, és ott ugye egy setup jó sokáig él, érvényes meg etc, és ez kurvajó dolog tud lenni.
mostanában nagyon bassza az iracing a csőrőm, látszik gondolom hogy meguntam azt a banánt. ha megjelenik az rf2, valszeg azt fogom a legjobbnak tartani összességében.