| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Pedig sztem is gáz a setup felhasználhatósága.
Sztem olyan hülyeség hogy mérnököket akarnak képezni versenyzők helyett a szimek...viszont ahhoz meg kevés ez az infó...a leírás is, ha van.
Ez a jelenlegi setup pont arra jó hogy lefelezze a jó érzékkel bíró szimeseket, az egyik az lesz aki vagy megtanulja, a másik meg az aki tudja hogy meg kellene tanulni, de nem érdekli.
..és sztem a másodiknak van igaza...ezek az infók amik a szimek setup lehetőségeikből jönnek, azok olyanok mint általában a szimek megoldásai szükségszerűen félmegoldások...nagyjából képbe lehet kerülni hogy mi ez meg mi az...és ez jó, de kikerülve egy versenyautó felfüggesztéséhez, ez az egész javarészt használhatatlan, teljesen más az élet...pont annyira más hogy szükségtelenné tegye ezeket a nagyon komolynak látszó, és az elszántaknak előnyt biztosító jelenlegi beállítási katyvaszt.
Egy F1-s autó beállításaihoz akkor is hülye lesz a szimes, ha 10oldalas beállításokat kell összefüggéseiben bütykölnie...és teszi ezt esetleg eredményesen is az adott játékban.
Tök mindegy az egész....elég nagy parasztvakítás sztem (csak pont annyira amennyire használható az életben), és kicsit káros is mert nem ez lenne a lényeg a szimezésben,...kell tudás a beállításokhoz, de ennyire soha nincs elengedve a versenyző keze, és soha nem kap ekkora szabadságot sokezer euro-s cuccok 'állítgatásához..'
Teszem hozzá nem is kell, mert nem az a dolga....ez nem segíti hozzá az érzések tolmácsolásához a mérnöke felé...ami viszont a dolga, nem megmondani kell a mérnöknek hogy mit csináljon, hanem közvetíteni a benyomásait.
Ezt kellene a szimeknek is tanítania.