• szatocs
    Na várjál akkor. Nem tudom, hogy mennyire olvastad a PH!-t, de ajánlatos a monitort pixlgarival rendelni. Honnan rendelted? Vettél hozzá pixelgarit? Mert ha nem, akkor Dell-ékkel érhet meglepetés. Igaz mivel rendelésről van szó, asszem 8 napon belül akármi kínod van, vagy nincs, akkor is vissza lehet küldeni, a saját költségeden. (szállítás) Ha Ipon, akkor vagy bevállalod, hogy lesz, amilyen (subpixel garija érdekes a Dell-nek, utána kéne kicsit nézni, de most nem fogok), vagy sztornózod a rendelést, és olyan helyről veszed, ahol lehet hozzá venni pixelgarit, ami annyit takar, hogy 3ezer forintért neked előre kibontják, fél óráig tesztelgetik, hogy minden a helyén van-e, majd kiszállítják hozzád. És ha tudsz kicsit várni, akkor 2-3 héten belül karácsonyi akciók is lesznek.

Alexease - 73k ez a monitor, "jobbfajta" TN-eseket 65-ért vesztegetnek. Pont hogy azokat nem értem, akik nem ilyet vesznek a drágább TN-ek helyett. Mégiscsak a monitor az, amit folyamatosan bámul az ember, és szerintem ez a legmaradandóbb az egész hardverparkban. Én legalábbis min 5 évre tervezek egy monitort.