| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Nagyjából 100 embert ismerek a Magyar szimulátoros közösségben (sokat csak névről), ezek közül kettő(2) darab ember van akit nem látok szívesen a netkar.hu bajnokságban. A mai napig csak egy volt és az nem te voltál.
A pár évvel ezelőtti "beszélgetésünk" melynek végén elküldtelek a családoddal együtt melegebb ékhajlatra megalapozta a viszonyunkat, de:
Én az utolsó záró hozzászólásom előtt (amiben a családodról is szó volt) végig a békés megoldáson dolgoztam, ez az összes(!) csapattársaddal sikerült is (nem mellesleg volt aki elismerte, hogy nem vagy egyszerű eset, de kiáll melletted, és te is ugyanígy mellette, ezért egyébként max. respect), te voltál az egyetlen a résztvevők közül aki egy rövid enyhülést leszámítva mintha végig azon lettél volna, hogy ne működjön a béke. Majd a végén már azért is szar ember voltam, mert valamikor régen kiléptem valami általatok szervezett FUN(!) futamról, mert eltört a felfüggesztésem. Ekkor jött a családod a képbe.
Azóta eltelt legalább 3 év, én kerültelek ahol tudtalak, ha nem így volt csak és kizárólag segítő szándékkal "közelítettem". Utolsó ilyen az volt amikor gondom volt az 500servers-el és a fórumukban láttam, hogy neked is, majd amikor megtudtam, hogy mi a szitu, azonnal beírtam az oldalatokra hátha elolvasod és segít.
Te eközben abba is belekötöttél ha megláttad, hogy írok az LFS fórumba egy netKar újdonságról szóló hozzászólást, "minek kell szét offolni a topicot" címszóval, de az nem zavart, amikor te valami opel klubos rendezvényről meg hasonlókról irkáltál oda.
Minden esetre ezek ellenére sem gondoltam arra, egy másodpercig sem, hogy nem látnálak a netkarban szívesen, de ma úgy érzem, hogy neked személyesen velem van gondod és ahol lehet megpróbálsz keresztbe tenni, ez szíved joga, de én azt mondom, mindkettőnknek jobb ha kerüljük egymást.
A csapatosdiról meg annyit, hogy igen követtem el hibákat, de nagyon nagyon sok dologba nem látsz bele így nem tudod megítélni, hogy mi miért alakult úgy ahogy.
A banolásnál kicsit talán túlzásba estem, ha letudsz rólam akadni akkor szívesen látlak(unk) a bajnokságban.