• nono55
    komolyan nem értelek...
    HOOOOOOOOL :D van leírva az interneten egy F2000-es autó futómű beállítása? ennél egyértelműbben nem tudom megkérdezni. honnan a pék fszából tudjam mit takar a rod -11 mm-es értéke? honnan tudjam ezeknél az autóknál mi az ideális kerékdőlés? 3-2? guminyomás? ezt még a telemetriában sem lehet megnézni, a programban meg olyan gyorsan hűl, mire beérek a garázsba és megkeresem, már nem az aktuális értékeket mutatja. gumikopást is hol tudom megnézni? hajtáslánc, nyomaték szintén hol van? féknyomás? olajnyomás? súlypont?
    értem én, hogy be lehet állítani, de ha egyszer nem ismerem a határértékeket, akkor hogyan állítsam be? telemetria alapján be lehet állítani a hasmagasságot kb. nagyjából. a többit meg hasra ütés szerűen? ez HOL van leírva? ezt kérdezem napok óta, de sztem fogalmad nincsen. függvényeket írni az AIM-ben pedig nem fogok, mert vagy gyakorlok vagy függvényt írok, a kettőre nincs idő. ha tudod a válaszokat, megtehetnéd, hogy válaszol, megjegyzések nélkül. totál suta vagyok, életemben most látok először simulátort, megosztanád velem a tapasztalataidat, hogy hétvégenként VERSENYEZNI tudjunk vagy ez olyan nagy titok? hihetetlen.