• csige791
    Én amondó vagyok, hogy ne vitázzatok, bár érthető Tovari elkeseredettsége, ugyanis a futam előtt ő vezette a bajnokságot, és ennek megtartására megvolt minden esélye, csak egy lekörözött kilökte az élről. Büntetést pedig nem is kap a tettes, mert még teszt bajnokság lévén a Bírói testület csak a párhét múlva induló I Magyar Bajokságra fog össze állni. (meg a szabályzat is).

Ez a kérdések megválaszolása azért nehéz itt, mert itt ha az ember megválaszol valamit az 1-2 nap múlva eltűnik, a netkar.hu fórumán pedig van külön topic a kérdéseknek, ahonnan nem tűnik el ezért nem is kell minden újonnan érkezőnek ugyanazt elmondani. (Vagyis nem kéne ha oda lennének feltéve és megválaszolva a játékkal kapcsolatos kérdések.)

Igaz, hogy most új fórum lesz (összevonva az iracers.hu-val), szóval így is úgyis eltűnt volna).

Az meg tény hogy jobb 20 ember mint 5, bár amikor kb 5-en mentünk Abart/Dijon kombón az utolsó előtti körben 3-an mentünk egymás mellet a célegyenesben, és a befutó is elég szoros lett. A következő futamon már tiltva lesz a visszajövetel, és a 2. futamon csak az első 8 vagy 10 fog fordítva rajtolni. (ha leszünk annyian).