• LESCO
    Hondash3:
    Én értem a problémádat, és azt is elfogadom, hogy nem vagy ügyetlen. De amit Tvr írt, hogy az online versenyeket is meg lehet szagolni az open szervereken, azzal teljesen egyetértek. Ott mindent meg lehet tapasztalni, ami előfordulhat, és nem a heti 1 alkalmat kell erre "elpazarolni".

Norbi:
    Az ilyen 3-4 körös versenyekre ott a drivingitalia szervere. Pont arra való, amit itt leírtál. Én nem szeretnék ilyen versenyeken részt venni.
    A repülőrajt pont azért lett kitalálva, hogy legyen esély az első pár kanyar túlélésére. Ezzel kb duplájára növeltük az esélyét a verseny befejezésének. (ami még így is elég csekély...)

Én nem akarok senkivel sem összeszokni, azon az egy versenynapon versenyezni szeretnék.
    Elég volt nekem az asszonnyal összeszokni, téged már nem válallak be...

Amit meg a segítőkészségről írsz, az megint kinyitja a bicskát a zsebemben...
    Egy valamit meg kell érteni: Ha egy szimulátort kellően komolyan akarsz venni, el kell olvasni és meg kell tanulni, hogy mi mit szimulál. Én hiába mondok neked valami, ha azzal megválaszolok egy kérdést, és megnyitok másik hármat. A múltkor megkérdezed a Target szerveren, hogy mi a rod. Megválaszolom... Erre megkérdezed, hogy a -11 mm az jó érték-e. Könyörgöm, ha nem ez az első szimulátoros cuccod, akkor hogy lehet ilyet kérdezni?
    Az időhúzás pedig az, ha ilyeneket kell elmagyarázni embereknek, akik állítólag komolyan veszik az online versenyzést.
    Nem hiába találták ki a manualokat.
    Ez a program sem dolgozik más paraméterekkel, mint a többi, nem kell túlmisztifikálni. Van egy két dolog, ami más, de az már el lett magyarázva pár hsz-al korábban.