| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
VO101 tvr #3007 #2991-ben próbáltam finoman utalni vmire...
Fogalmazok érthetőbben.
A vasárnapi futamra kb 5 ember érkezett felkészülten. A többiek alkalmatlanok voltak arra, hogy egy (teszt)bajnoki futamon részt vegyenek. Nyilvánvaló, hogy ha valaki egy ismeretlen programmal, ismeretlen autóval, ismeretlen pályán megy, nem hogy versenyképes stabil köröket nem tud futni, de mint láthattuk, az eredmény gyönyörű NeedForSpeed stílusú faltól-falig, korláttól korlátig lett. Mitől is lett volna más?
A teszt bajnoki futam nem erre való az én olvasatomban. Korábban ezeken egész értelmes dolgokat sikerült kitalálni, megvalósítani, mint a repülőrajt és a 2. futambeli fordított rajtsorrend. Ehhez képest az utóbbi futamokon nemhogy előrelépést, de inkább visszaesést tapasztalok. A program használatának megismerése (RTFM)
, alapvető autó- és pályaismeret megszerzése nem itt aktuális. Bárki tud körözni offline, majd ha már úgy érzi, hogy nagyon megy, vannak szerverek, ahol az online dolgokat is lehet gyakorolni kötetlenül és még vannak is rajta (pl DrivingItalia) versenyzők.
Az hogy Csige a versenyzői eligazításon azt kell elmagyarázza, hogy hogyan kell megtankolni az autót? Vicc...
Csige szervezői munkáját illene elismerni annyival, hogy felkészülten és fegyelmezetten áll mindenki rajthoz, aki úgy érzi szeretne versenyezni. Nem lealacsonyítani egy sima open szerverré, mint ahogyan tegnap sikerült.