| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Hali!
Bocsánat a balesetekért.
1 futam: vissza lehetett menni, vissza is mentem. Nem tiltotta senki, hogy a körhátrányt visszavegyem.
A baleseteket én is csodálkozva éltem meg. Történ olyan az 1. balos tempós kanyar előtt, hogy valaki elém vágott szélárnyékból. Én nem tudom mi volt ott, lehet nektek már rutin amit a játék művel, de én azt éreztem, hogy ahogy elém ért a másik autó, mintha a szélárnyék érzékeltetésére elment volna a FFB. Ez egy pillanatra lefagyasztott engem, ez elég is volt a féktáv elnézésére és ezért toltam ki 2 embert.
A 2. futamon hibáztam hogy visszajöttem, azt hiszem Tovari is visszajött és együtt mentünk 3-5 kört. Ő mindig a piten át teljesítette a célegyenest amit nem értettem.
Azt hiszem Béla mondta után hogy Őt meg kilöktem a célegyenes végi jobbos törés előtt. Nos, ott én értem utol Őt szélárnyékban, de picit rámzárt és beleléptem a fékbe, majd abban a pillanatban Ő kicsúszott balra. Én nem láttam, nem hallottam és nem éreztem ütközést.
Nekem ezek voltak a 30. köreim kb a játékkal. Teszt bajnokság. Ki kell ismernünk még a játékot párunknak. Offline ilyenekre nincs lehetőség.
Ha ez gond, és a tesztbajnokság ennyire vérre megy, akkor szóljatok és többet nem jövök.
Üdv.: István
(lécci ne hörr-hörr, csak leírtam én mit láttam)