| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
ng77 #2989 Leirom nagyjabol, hogy mit csinaltam meg, es akkor jobban ertheto a feladat.
Szoval a netkar-os log feldolgozasat mar megirtam, azzal nem kell foglalkozni, kesz van a prequal progi is, ami fut a szerveren, es szinten kuldi az adatokat az adatbazisba. Ezek mind C++-ban irodtak, de ezekkel nem kell neked foglalkozni. Tehat ami a feladat, h az adatbazisban tarolt adatokat kell megjeleniteni a weboldalon. Az adatbazisban termeszetesen nem a bajnoksag allasa meg ilyesmi van benne, mivel az az adatbazisbol szamolhato. Hanem a futamok, idomerok, prequal-ok eredmenyei, h ki hogy ment adott futamon, milyen idot ert el, mi a legjobb ideje, hany flaget szerzett stb. Ezekbol lehet majd a weboldalon kulonbozo statisztikakat kesziteni (pl. ki hany futamon indult, hanyszor nyert, mi a legjobb ideje bizonyos palyan, bizonyos autoval, sessiononkent kulon is, meg mindenfele, pl. incident / race arany is, mint iracingben, meg persze a bajnoksagok allasa, vegeredmenye).
Most nem irom le, h az adatbazis hogy nez ki, mert hosszu lenne, de szerintem logikusan van felepitve, tehat aki majd belenez, az latja, mi hol van (csak roviden a tablak: users, teams, cars, tracks, prequals, sessionresults, championships, rounds).
Szoval a lenyeg, h rendszerezni, managelni nem kell mar semmit, azt megirtam, admin feluletet is csinaltam egyenlore C++-ban, szoval nem weboldalon, ezt kesobb esetleg jo lenne weboldalra tenni, de most nem ez az elsodleges, ez mar csak plussz dolog lenne, nem olyan fontos.
Na roviden ennyi. Alex neked akkor a tobbit elkuldom privatban, elereseket jelszokat, stb.