• csige791
    A netkar.hu (a bajnokság honlapja) eseménynapárában hetek óta kint van, hogy mikor milyen futam lesz. Egyik héten demó másikon teljes játékkal vannak futamok, ezek pedig két különböző bajnokság részei.

Azért beszéltünk itt fTargetről mert mindenki arra gyakorolt, ez azért lehet így mert prato/f1600 kombót mindenki ismeri. Az fTarget/Hockenheim futam pedig jövőhéten lesz. (azután megint demó, prato-full/f1600).

VO101 tvr által linkelt fórum bejegyzés pedig nem konkurens, hanem én kértem meg Emerico-t, hogy írja ki a fórumra, hátha többen leszünk.

A következő bajnokságokban (I. Magyar Bajnokság és I. Demó Bajnokság) előfordulhat, hogy hetente lesznek a futamok. Szerda demó nap, a Vasárnap pedig a Magyar Bajnokság napja. Ez azon múlik, hogy mennyire tudjuk automatizálni a rendszert, ha találunk egy php programozót aki kiszedi az adatbázisból a Gergő programja által feltöltött adatokat, akkor lehet hetente is futam, ha nem találunk akkor csak abban az esetben lesznek hetente a futamok, ha találok még pár embert aki vállal pár kisebb dolgot a szervezésben.