• csige791
    Hát én azt hittem, hogy ha nincs meg a skin akkor, betölt valami defaultot, a vonalak meg azért vannak, mert ha valaki becsatlakozik a szerverre annak csak akkor tölti be az autó modelljét ha megállsz vagy nagyon lassan mész.

A skin készítés tervben van eleinte e-mailben kell majd elküldeni egy megadott határidőig majd a végén csinálok belőle egy csomagolt file-t, azt mindenki letölti és utána örülünk. Későbbiekben megpróbálunk összehozni, egy ilyen fel le töltögetős valamit, de jelenleg a legfontosabb a prequal rendszer és a bajnokság kezelő adatbázis. Ezek már kész vannak és működnek is a háttérben (vagyis a béta verziók) csak jelenleg php programozót vadászunk aki meg jeleníti az adatokat az adatbázisból.

Még a skinezéshez annyit, hogy mi 2048-ast csináltunk (az alap az 1024) szóval ha valaki már most elkezdi a sajátját akkor érdemesebb a 2048-at használni mert élesebb a textura. 4096 felesleges, mert rengeteg memóriát zabál, azt csak 3d rendereléshez szoktam csinálni lfs-ben de netkar modellek nincsenek szóval...