| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
nono55 #2926 az első futamról: csatlakozáskor vagy 4× nem fogadta el a jelszót. nem, nem írtam el. miután sikerült csatlakoznom, kiírta, hogy magas a pingem, csatlakozzam újra. ok. kilép. újracsatlakozik. jelszót megint, nem jó. kilép. restart. program indít. jelszó nem jó. kilép. újra. elfogadta. ennyi.
ezután a G25-t meg sem moccant. nem, nem volt elállítva semmi. kilép. offline mod. G25 teszt. ok. kilép. server csatlakozás, jelszó ok. G25 disable. kilép. restart. program indít. server, jelszó ok. G25 működik. hogyan? miért? semmit nem csináltam?
ezután közlitek, hogy akkor full sim. fingom nincsen róla és nem is lesz. mondom ok. tök mindegy. mit mondjak? teljesen lényegtelen, valószínűleg ott is ezt mondtad volna, hogy mi a faszé' nem olvasod el a manualt. köszi.
első verseny. setup csekk. tankol. majd FILL. verseny indul, 2. vagy 3. körben kicsúsztam. mentem tovább. majd kifogyott a nafta. fasza.
második verseny. mehetünk. akár hiszed akár nem, Bikszát nem láttam a tükörben, ugyanis MELLETTEM volt, nem mögöttem. nem történt semmi, egy leheletnyit összeért a kerekünk. amennyit neki sérült, annyit nekem is. ellenben a te autóddal nem leheletnyit koccoltunk, hanem kamikáze módra beszúrtad a sokkal lassabb autódat, úgy, hogy az orrkúpod telibe torpedózta az oldalbordám, miután a kicsúszásom után, egyből vissza is előztelek, mert nagypapper módjára közlekedtél előttem. valószínűleg neked nincsen fingod a diffi beállításáról, mert az ívről állandóan lecsúsztál és olyan csiga tempóban gyorsítottál ki, hogy nagyfaterom is lerajtolna a járókerettel. nekem is van replay-em, meg is néztem, de ezek szerint te nem. nem kellene ködösíteni és erőlködni azon, hogy meggyőzz itt mindenkit arról, hogy még ÉN HÚZTAM RÁD AZ AUTÓT! nevetséges. szánalmas.