• nono55
    nem értem, mit számít az, hogy 3 hete vettem meg a NetKar-t. legalább megvettem. azért mert imádom a szimulátorokat. nincs annyi időm, mint -feltételezhetően- nektek, ezért vettem volna jó néven, ha 2 kibaszott sorba leírja valaki, hogy mi az a fullsim, de nem, hajthatatlan mindenki és már csak azért sem.
    Csigének az erőfeszítéseit ugyan úgy tisztelem, mint ti, viszont ahhoz, hogy népesebb tábort toborozzatok, ez a fórum totálisan alkalmatlan, a megnyilvánulásaitok miatt. bejön a paraszt, mert érdekelné az NK, de elolvasva a rengeteg megosztott tapasztalataitokat, el is megy a büdös francba innen. segítőkészség magas fokon. az anyázáson kívül más nem fog ráragadni. ehelyett azon lovagoltok, hogy 3 hete vettem meg a softot, mit várnátok tőlem...3 hetes NK-s tapasztalatommal is gyorsabbnak bizonyultam nálatok. nem kérek tanfolyamot, a fullsim ismereteim hiánya miatt. bár belegondolva, ha elmagyarázod, megtanítalak vezetni.
    a virnyákolást remélhetőleg mindenki befejezi, nem kíváncsi senki az ilyen puncikra. kilöktek amiért odaböktem egy bzdmeg-et. és? nekem a mutteromat szidták baszki! nagyon baráti alapon kezeltem a konfliktust, amiért max. hálásak lehettek. köszönöm, ilyen (1-2 személyes) nagyarcú keménymag társaságból nem kérek. megkímélve magamat a további zsörtölődésektől és anyázásoktól, további jó versenyzést kívánok!