| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
VO101 tvr #2922 Ez úgy értelmezhető, hogy nekem szántad:
"Gondoltam akkor majd a szerveren elmondom a legfontosabbakat, ez kb így nézett ki:
5 körös full mode teszt futam, nem versenyzünk, csak a boxkiállásokat teszteljük. Kb 1 perc múlva: Anyádé löksz ki. Ez a szint a 13 éveseknek fenntartott counter strike szervereken szokott menni. Erről úgy gondolom nem a játék tehet. Ha lesz még bajnokság akkor ott az ilyesmi szankcionálva lesz. "
Mivel nyilván nem vagy tisztában a részletekkel megvilágítom neked. Szerveren elkezdted az eligazítást és közben a Qual-ra is elkezdett visszaszámolni a program. Szépen, mindenki elolvasta chat-ben a fentieket, amiket le is írtál. Kivétel egy embert, aki rögtön kivágtatott körözni a pályára. Mikor A visszaszámlálás végetért, elkezdtünk kimenni a pályára szépen sorban, egymásra vigyázva. Látom a T1 bemeneti ívén befurakszik mögém valaki, gondoltam semmi baj, felvezetőkör csak elférünk. Kék zászló nem volt, de lehet csak én nem vettem észre. Aztán már csattantam is a korlátban... Tehát nem egy kis kocc volt, ha odáig csúsztam... És ez nem ping, meg netkód miatt volt így. Lásd múltkori verseny Prato-n.
Megjegyzem az éles versenyben LESCO-val ott elfértünk egymás mellett, mikor bebújt a belső ívre szélárnyékból....
Szóval amit akkor írtam chat-ben fenntartom továbbra is
Idejön egy ember, aki 3 hete látta először a netKar-t, fingja nincs semmiről (lásd itt lentebb, amiket leírt...), időt nem szán a program, az autó, az AIM telemetria megismerésére, csak ha van egy kis felesleges ideje beugrik versenyezni... És engem tizenháromévesezel? Biztosan jó úton jársz?