| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
A tegnapi futam nem sikerült túl jól, bár a játék nem tökéletes ez nem csak annak tudható be.
A Full Mode-ot elszerettem volna magyarázni még a kinti chaten, csak amint elindult a szerver mindenki eltűnt (legközelebb csak a "versenyzői eligazítás" végén lesz beüzemelve). Gondoltam akkor majd a szerveren elmondom a legfontosabbakat, ez kb így nézett ki:
5 körös full mode teszt futam, nem versenyzünk, csak a boxkiállásokat teszteljük. Kb 1 perc múlva: Anyádé löksz ki. Ez a szint a 13 éveseknek fenntartott counter strike szervereken szokott menni. Erről úgy gondolom nem a játék tehet. Ha lesz még bajnokság akkor ott az ilyesmi szankcionálva lesz.
netkód: Elég szar szegény, ennek ellenére például dijonban többen is mentünk egymástól centikre körökön keresztül. A legnagyobb bug, hogy ha valaki kilép a szerverről akkor egy lag keletkezhet minek következtében balesetek történhetnek. Ezért ez is büntetve lesz pont levonással. Azt nem tudom, hogy az ominózus esetnél volt-e ilyesmi, de az tény, hogy a netkód hibájából ki fog még esni jó pár ember versenyekről ezt vagy elfogadja valaki vagy nem, ez ilyen. Lehet, hogy a szerversem a legjobb de ahogy néztem talán Tóvári kivételével senkinek nem ment 100 fölé a pingje, de neki is csak néhányszor.
Huplis a pálya: Sajnos azt el kell fogadni, hogy a világon nem minden pálya tükör sima, a versenyautók felfüggesztése pedig nem vetekszik egy Audi A8 futóművével. Azt pedig nem kell mondanom (remélem), hogy mindenkinek ugyanazon a pályán kell mennie, ahol neked elpattog ott másnak is. Mondjuk én kifejezetten élveztem az utolsó sikánt, ez az egyik kedvenc pálya részem az összes szimulátorban.
Szecsi felakadása meg úgy jó ahogy van, nem egyszer láttam ilyet a valóságban is.
Full mode: Azért "erőltettem" (mondjuk egy 5 körös tesztet nem neveznék erőltetésnek) mert régebben kérdeztem külföldi fórumon, hogy a boxkiállás miért olyan ratyi, és azt válaszolták, hogy menjünk full mode-ban. Hát sok minden nem változott, így ezt egyelőre hanyagolni fogjuk.