| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
nono55 #2914 Hát igen...
Mivel kb. annyian vettük meg a játékot, mint ahányan tegnap a serveren voltunk, mondhatni nem éppen nagy az érdeklődés.
Én kérek elnézést mert a 3 hete vásárolt software-el még csak ismerkedem és erről a simulátorról még a külföldi oldalakról is nehéz összebogarászni az infot, a "magyaros" mentalitás meg éppen olyan, hogy segítjük egymást. Ennyi erővel le is írhattad volna a FULLSIM lényegét, amit rajtad és Csigén kívül sztem senki sem ismer. De segáz, majd esténként görcsölök, hogy megtudjam.
A rinya a részedről érkezett, nem részemről. Gyors körön voltam vagy sem, gyorsabban mentem, mint te éppen a pitből kijövet. Ha bevágsz elém a kanyarban az ideális íven, mégis szerinted hova menjek? Nincs tükröd vagy lusta vagy használni? Te rinyáltál a chat-en, hogy "mi a faszér kell kilökni?". Nem szándékos volt, de ha becsukod a kaput, sajna csattanni fogunk rajta mindketten. Remélem a chat is tiltva lesz ezentúl. Ha új dolgot szeretnénk kipróbálni, légy szíves tartalmasan kifejtve tegyétek közzé, hogy mégis miről van szó, mert nem ismerem/jük a programot annyira, mint ti. Köszönöm.