• LESCO
    Hát igen....

Na akkor leírom a véleményem, akinek nem inge, ne vegye magára, akit meg nem érdekel, ne olvasson tovább...

- Először is minden tiszteletem Csigének, aki megpróbálja kihozni a maximumot ebből a játékból és annak nem túl nagy magyar közönségéből. Sajnos a játék jelenlegi formájában nem igazán alkalmas arra, hogy komoly online versenyeket lehessen vele bonyolítani, legalább is egyszerűen és mindenki számára világos keretek között. És ez vonatkozik ránk is, mint közösségre, sajnos. Ebből a kettőből pedig egy nagy káosz kerekedik, mint tegnap is láthattuk.

Gondolok itt arra, hogy van egy-két ember, aki elkezdi szervezni a bajnokságot, időt szán rá, hogy weblapot kreáljon hozzá, programozgat, stb... Erre megjelenik egy másik jóember, aki rászervez erre az egészre, csak hogy az a kevés ember is meg legyen osztva, aki eddig itt a fórumon összejött. Értem én hogy demo meg nem demo, de itt az elv a lényeg. Ez olyan "magyaros" volt. :(

A másik bosszantó dolog, hogy úgy akarunk komoly bajnokságot összehozni, hogy nem ismerjük a programot, amivel el kell rajta indulni. Hogy a full mode próbáján miért kell lökdösődni a pályán, azt nem értem. És akkor jön a rinya, hogy "gyors körön voltam, és kijöttek elém"! Milyen gyors körön? Meg minek? Az egész arról szólt volna, hogy kipróbáljuk pár körön keresztül a kerékcserét. De ezt nehéz megérteni a chat alapján, mint ahogy a manualt is elolvasni legalább egyszer. Hogy tudni illik a full mode-ban nem állítunk setupot, mert időbe tellik, és addig nem indul el az autó. Arról már nem is beszélek, hogy az üzemanyagot nem elég beállítani, hanem rá kell nyomni a kis "FILL" gombra. Erről ennyit.
    Megy a sírás a cseten, hogy nem működik, meg nem indul... Aztán a türelmetlenebb emberek szépen elszállingóznak, amit valahol meg tudok érteni, csak kár érte.

Hogy a full mode meg nem működik, csak félig, az más kérdés, de így értelme nem sok van.

A káromkodásról:
    Akinek nincs ideje venni egy nagy levegőt, mielőtt beír valamit a chat-be, az ne játszon online játékkal. Én is anyázhattam volna meg b...megolhattam volna, mikor valaki a kigyorsítást elrontja, és összecsúsztunk picit. Inkább mentem tovább, hátha jó még az autó. Nem volt az. Görbe volt a kormány, de élveztem a versenyt. És ez a harmadik körben történt, nem az utolsóban. De sima "játékbalesetnek" tudtam be, nem kúrt fel agyilag. De ez lehet, hogy ez a korommal jár. Mellesleg ennél az esetnél is egy méter volt Biksza és köztem, mégis ütköztünk, ami megint érdekes.

Egy szó mint száz, nehéz lesz így élvezetes bajnokságot összehozni...