| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
nono55 #2909 a káromkodást lehetne kizárással sújtani. a boxból kijövet nem nézek a tükörbe, miközben gyors körön van valaki, úgyszintén.
az első helyen autózva, a 25 körös verseny utolsó körében torpedóztak meg hátulról, mondanom sem kell, kiestem...
a következő verseny lesz az utolsó esélye a netKar-nak, utána kopogtatok Kunosnál, hogy vissza kellene utalni azt a 20 EUR-t. :)
remélem az rFactor 2 olyan lesz, mint amilyennek kinéz, mert a nektkar így borzalom. egy F szériás autóról nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire csússzon. a snettertoni pálya alkalmatlan a telemetriára, akármit, akárhogyan állítok az autón, mindig furcsaságokat ad vissza.
nem is értem hogyan lehet itt 1:01-es időt menni. a hosszú egyenes utáni sikánt csigatempóban tudtam csak teljesíteni, mert vagy a rázókő forgat meg, vagy kigyorsításnál pattog el a feneke az autónak. felfügg, stabilizátor, csillagpító mit sem ér...vicc. (azért titkon remélem, csak a pálya volt ennyire "minőségi") menjünk inkább az unalmas gyári pályákon.
setupokról van valakinek valami leírása? vagy a telemetria progiról?