| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
ng77 #2770 Először is P. Norbitól szeretnék elnézést kérni, megnéztem a visszajátszást, és tényleg meglöktelek kicsit, emiatt csúsztál ki. Úgy néz ki a netKar is kicsit túlérzékeny az ütközéseknél, mert ez az ütközés olyan kicsi volt, h én belső nézetből nem is érzékeltem, hangja se volt, a kormányon se éreztem semmit, azt hittem a fűről ahogy visszajöttél, és becsúsztál elém a kanyarban, h attól vesztetted el az iranyítást a kocsi felett, de ezek szerint kicsit tényleg meglöktelek. Még 1x bocs.
Mondjuk utána 2 körrel kb. megkaptam a büntit miatta, mert az olasz srác az egyik féktávon rendesen belémjött, aztán a sérülés miatt még1x kicsúsztam a köv kanyarban, ott megint nekem jött (azt hiszem másodszor is ő volt, de ebben nem vagyok biztos), viszont ettől kicsit helyrebillent az autó egyensulya, szoval utána már elég jól vezethető lett :)
Az első futamon sajnos megint megkaptam a netKar bugot :) Az első körben valaki valószínűleg kilépett a serverről, ettől belaggolt nekem, és 1 frame erejéig belém ugrott egy kocsi, amitől a hátsó fele a kocsimnak megsérült, kénytelen voltam boxba menni. Azért nagyon fun volt tényleg mindkét futam, főleg a rajtprocedúra :) És izgalmas versenyek voltak.