netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is lehet ötletelni, ki hol menne.
pályalista
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nem baj. próbálok pár értelmes arcot toborozni jövõ hétre. majd TS-es elmagyarázom nekik a dolgokat, mert nekem is kb a második futamra állt össze a story.
az tetszik hogy a féktávokat meg kell tisztelni, csakúgy mint a valóságban 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Utolsó körben meg elengedtem valakit aki nem is lekörözött 😊)))
De jó volt, köszi !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha sikerül toboroznom 1-2 versenybírót a BT-be akkor megpróbálok leszervezni egy rövidebb bajnokságot.
egy verseny, két forgás, egy pit mert kifogyott a benya <#idiota>#idiota>,..de megint jó volt.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eleve 8 elott ertem haza, csak beugrottam. Regen mentem vele, azt sem tudtam, ki kivel van😉 Betoltottem egy sajatnevu elmentett setup-ot, mentem par kort, de kanyartol kanyarig benaztam, nem tudtam korbemenni?! Aztan raneztem a detupra, es valami elvetemult volt, ossze-vissza beallitasokkal, raadasul asszinkronos😄
Minimal, gyors setup gyuras, de nem jott ossze, raadasul, meg tankolni is elfelejtettem;D
Majd jovoheten, addig ismet osszebaratkozom a programmmal😉
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
A szerveren megbeszéltük, hogy 8 kor kezdunk, lehet még jönni!
II. King of Prato (Demó futam)
Idõpont: 2010.09.12 Vasárnap, 19:00 óra
Pálya: Prato Full GP
Autó: Formula Ford 1600cc (F1600)
Kvalifikáció: 15 perc
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülõ Rajt (Szabály)
Szerver: netKar.hu
Pass: kesjar
nK PRO 1.1 demó letöltés.
Ez az össz bajom az NKp-val..nem szeressem a formula szimeket, a kicsi fityó meg...hajh, azért egy nyers F40...
..még Tiff is tisztelettel küldte:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez mar a masodik promoja a Fiat/Ferrari-val, igy ebbol meg akarmi is lehet😉 Palyak biztos lesznek benne. Talan kesobb meg valami plusz auto is.
De szerintem tényleg az egyik legvalósabb feelinget adó szim, fejlõdik is, úgyhogy lassan csak közkedveltebb lesz.
Egy-két online versenyt még kipróbálok, de szerintem utána úgyis megveszem 😊
köszi a válaszokat
A játéknak vannak még hibái, például a verseny közbeni boxkiállás csak FULL módban mûködik helyesen, viszont az meg annyira durva, hogy tényleg csak fanatikusoknak való, bár én szeretem (gpc-ben használtuk).
LFS-el szerintem várd meg S3-at (valamelyik pénteken érkezhet <#bohoc>#bohoc> ) mert közben érkezni fog rFactor 2 is ráadásul egyre kevesebben bíznak scawenékban, az is lehet soha nem jön el az S3, az S2 meg szép lassan kifog halni, ráadásul ha S3-ban nem lesznek megcsinálva a hangok minimum rf vagy nk szintre akkor az már elég vicces lesz feeling szempontjából a többihez képest.
A páylákat nem igen tudod kipróbálni 1.1-el megvétel nélkül de a minõségükre túl sok panasz nem lehet, a legtöbb gtr, gtl konvert, ha jól tudom. A régebbi demóval elvileg megy minden pálya, de annak meg szinte köze nincs az 1.1-hez, mert szerintem ott minden autó extrémen alul kormányzott, már akkor is megvolt a teljes játék de nem is nagyon használtam ez miatt.
A versenyekre meg nyugodtan gyere mert ezek még csak teszt/fun futamok, tök mindegy milyen gyors vagy. Idõt nem tudok most mondani , mert mostanában szinte csak új pályákat teszteltem.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A vasarlasnal azt is vedd figyelembe, hogy sajnos az nKP nem olyan nepszeru mint az rFactor vagy az LFS. Csak nehany tucat ember hasznaja😉 Nincsenek (vagy legalabbis keves) free szerverek, alag van 1-2 bajnoksag, nem lehet modolni, a plusz palyak is csak mostanaban kezdtek megjelenni.
régebben rengeteget rFactor-oztam, mostanában elkezdtem megint inkább LFS-ezni, aztán a napokban feltettem a nkpro-t. Kurvára bejött, hihetetlenül évezetes és tényleg vérbeli szim.
Már majdnem LFS licenszet vettem, de most igencsak elgondolkoztam rajta, lehet hogy az nkpro az ami nekem kell.
Viszont mivel még csak most barátkozom vele lenne egy pár kérdésem mielõtt beruháznék.
Azt olvastam, hogy az 1.1ben kicsit vissza lett butítva a szimuláció, már nem olyan "realisztikus" mint az elõzõ verziókban.
Igaz ez? Mennyire lett lebutítva?
Másik nagy kérdés, hogy nincsen olyan valós pálya amit a demo-ban is ki tudok próbálni? Tudom nem helyénvaló a kérés, de valami trükk is jó lenne privátban az offline unlockolásra (bár kis esélyt látok arra hogy lehetséges), csak jó lenne kipróbálni olyan pályán amit ismerek.
Csige, a Prato Full GP-n milyen idõket mentek? 1:41 - 1:42 -es idõkkel megéri elindulni?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ott nem kamu ha leesik a kerék, megyeget... amíg földbe nem kapál a féktárcsa....😊))
azért szimulátor ide-vagy oda , tegnap eszembe jutott, toltam egy kis CRC-t 900 fokon...Hát az semmihez nem hasonlítható autós élmény !!!
Nagyon kár azért a motorért, hogy nem gyúrták a fiúk kemény szimulátorrá, igaz nem is volt lehetõségük rá, nem arra volt megrendelés .
Pedig az még mindig ütõs cucc!
Egy rendes bajnokságban a prequalon (15 jelentkezõ felett már kell) úgy lenne, hogy a prequal végén véletlenszerûen kiválasztana a bt pár embert akinek elkéne küldenie emailben a legjobb körének a visszajátszását amit leellenõrizne a testület, az olyan pályákon ahol nagyon egyszerû vágni akár az összes versenyzõét is bekérhetné a bt.
Szóval a lényeg, hogy amíg egyedül csinálgatom ezeket a futamokat, addig csak fun marad az egész, mert egy ember nem tudja elbírálni az esetleges baleseteket vagy óvásokat.
<#nemtudom>#nemtudom>
Hi, I knew about the track modification. The things that need to be finished I can’t do, such as the start lights, so unless someone else helps or writes a tutorial it’s stuck for the moment. Hopefully that'll change soon though.
Szóval a lényeg, hogy ez még csak az elsõ verzió.
Nagyon zsír vonalvezetésû pálya. De vannak még bajok vele sajnos, néhány helyre kicsúszva, visszadob a boxba. Ha már így készen van, lehet érdemes lenne megcsinálni a rövid nyomvonalat is.