• csige791
    1. Magyar Teszt Bajnokság Ponttáblázat

Sajnos a szerverszolgáltató hibájából (már rajta vagyok egy másik szerver megoldás intézésén) nem sikerült a futam előtt jelszóval védeni a szervert, ezért néhány külföldi játékos is csatlakozott a futamhoz akiket természetesen nem számoltam bele a ponttáblázatba.

A futamokon egyébként voltak nagyon izgalmas csaták, és sajnos néhány baleset is leginkább a külföldieknek köszönhetően, ráadásul a rajtprocedúra sem ment simán, ugyanis elkellet magyarázni a repülőrajt szabályt angol nyelven ami nem az erősségem.

Holnap letesztelem a Gaming Solution szolgáltatását, és ha jó akkor válunk az 500serversről mert vicces, hogy nem működik a control panel, pont a futam napján, ráadásul több mint félnapon keresztül. Közben a VSR-el is tárgyalásban vagyok, hogy adnának szervert ha elbírja a gépük, igaz érthető módon nem ingyen, de ha stabil akkor megéri. Kb 8 hét van a rendes bajnokság kezdetéig, addigra remélem megtudom oldani a biztos szervert és a weboldal Magyar tárhelyre költöztetését is.

Közben elvileg Alex dolgozik egy netKar Garage nevű setup megosztó oldal létrehozásán, Nagy Gergő pedig egy nagyon ügyes kis bajnokság és szerverkezelő progin amit már teszteltünk is, segítségével könnyen megoldható lesz a súlybüntetés és a fordított rajt rendszer.

Szóval aránylag jól áll a helyzet.