• csige791
    Annyiban lett lebutítva, hogy már vannak olyan segítségek, mint például az automatikus boxutcai speedlimiter, illetve belehet állítani, hogy az autó összes rendszere és a motor is járjon mikor kezded a játékot, tehát néhány segítség került bele, hogy több -nem csak fanatikus- játékoshoz is eljusson.
    A játéknak vannak még hibái, például a verseny közbeni boxkiállás csak FULL módban működik helyesen, viszont az meg annyira durva, hogy tényleg csak fanatikusoknak való, bár én szeretem (gpc-ben használtuk).

LFS-el szerintem várd meg S3-at (valamelyik pénteken érkezhet ) mert közben érkezni fog rFactor 2 is ráadásul egyre kevesebben bíznak scawenékban, az is lehet soha nem jön el az S3, az S2 meg szép lassan kifog halni, ráadásul ha S3-ban nem lesznek megcsinálva a hangok minimum rf vagy nk szintre akkor az már elég vicces lesz feeling szempontjából a többihez képest.

A páylákat nem igen tudod kipróbálni 1.1-el megvétel nélkül de a minőségükre túl sok panasz nem lehet, a legtöbb gtr, gtl konvert, ha jól tudom. A régebbi demóval elvileg megy minden pálya, de annak meg szinte köze nincs az 1.1-hez, mert szerintem ott minden autó extrémen alul kormányzott, már akkor is megvolt a teljes játék de nem is nagyon használtam ez miatt.

A versenyekre meg nyugodtan gyere mert ezek még csak teszt/fun futamok, tök mindegy milyen gyors vagy. Időt nem tudok most mondani , mert mostanában szinte csak új pályákat teszteltem.